יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתוקים ללא ביצים עוגות וקינוחים עוגיות עוגיות שוקולד רולדות מבצק פריך

רולדות מיני מבצק פריך נפלאות!

12 פברואר 2013
(Visited 42,738 times, 1 visits today)
רולדות מיני מבצק פריך נפלאות!

רולדות מיני מבצק פריך נפלאות!

המתכון המקורי זכה לכל כך הרבה הצלחה באתר הוא נעשה להיט!
המון המון גולשים הכינו אותו, הבעיה היא שהכמות הייתה קטנה מידי וכל הזמן שאלו אותי איך מכפילים כמויות אז החלטתי קצת לשחק עם המתכון להכפיל ולהכין את הרולדות יותר קטנות.
איזו הצלחה מטורפת יש למתכון הזה אצלי בבית, הרולדות יוצאות נימוחות עדינות טעימות בטירוף, חייבים להכין בשביל להבין כמה שזה טוב.

6 רולדות מיני

מרכיבים:

560 ג’ קמח (4 כוסות)
200 ג’ חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
120 מ”ל חלב (חצי כוס)
2 כפיות א. אפיה

א. סוכר

מילויים:
ממרח תמרים
ממרח השחר העולה
כל מילוי שאוהבים

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • עוגיות שוקו וניל פרווה מדהימות!

    עוגיות פטנט! תראו את הסרטון ותראו באיזה קלות אפשר להכין עוגיות שוקו וניל בדרך קצת שונה מהרגיל ואיזה תוצאה נהדרת עוגיות שיש יפהפיות. מחפשים להעסיק את הילדים ? במיוחד בתקופה הזאת זה המתכון בשבילכם, בצק פרווה על בסיס שמן שכיף להכין איתו עוגיות והשוס זה החלק השוקולדי. יש כאן פטנט נהדר להכנת עוגיות שיש. אני רק אומרת ממכרות, ממכרות, ממכרות, להכין להתאהב ובדרך להעסיק את הילדים 🙂

    כ 40 עוגיות

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

הכנות:

1. לחתוך את החמאה לקוביות קטנות ולשים בקערת המיקסר, להוסיף את קמח, סוכר, א. אפייה ואת החלב, לערבל במהירות בינונית עם וו המגל עד שנוצרים פירורים גסים מאוד (גושי בצק), לעצור את המיקסר ולאחד עם הידיים את גושי הבצק לכדור.

2. לחלק את הבצק ל 6 חלקים, לרדד כל חלק למלבן מומלץ לרדד את הבצק על נייר אפייה זה הרבה יותר נוח בדרך הזאת, למרוח שכבה מהמילוי שאוהבים ולגלגל לרולדה.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

4. להעביר את הרולדה לתבנית עם נייר אפייה, לסמן חתכים בחלק העליון ברווחים של 3 ס”מ.

5. לאפות כ 25 דקות או שהדפנות מזהיבות, לקרר ולחתוך לפרוסות.

Amazing Mini Shortcrust Pastry Roulades

*6. אפשרות הכנה נוספת:
לקרר את הגליל שעה במקרר לפרוס לפרוסות בעובי 2 ס”מ לסדר בתבנית על נייר אפייה ולאפות כ 20 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.

כדאי לדעת ש…
אפשר לחתוך את הבצק ל 3 חלקים ואז לקבל רולדות יותר גדולות., הבצק משגע קל לעבודה ואפילו לא מצריך קירור, בימים חמים מאוד מומלץ לקרר שעה. ניתן להקפיא, נשמר בקופסא על השיש 4 – 5 ימים.

רולדות מיני מבצק פריך נפלאות!רולדות מיני מבצק פריך נפלאות!רולדות מיני מבצק פריך נפלאות!

רולדות מיני מבצק פריך נפלאות! רולדות מיני מבצק פריך נפלאות!רולדות מיני מבצק פריך נפלאות!

גולשים מכינים וממליצים:

אפי : בס”ד
לכל מי שמעוניין להכין עוגיות מבצק פריך… חובה להכין את העוגיות אך ורק מהמתכון הזה!!!!! אין דברים כאלה!! אין!!! מעדן אלוקי!!!! הכנתי את העוגיות עם ממרח חלבה וממרח אגוזים ויצא מעלף!! יש רק סכנה אחת: אתם תשמינו!! אתם לא תפסיקו לאכול!! אין דברים כאלה!! אין!!! ניקי את אלופה!!! ההצלחה באפייה פשוט הוסיפה לי שמחת חיים!!! איזה כייף שזה מצליח!! תודה לך מעומק הלב ושיהיה לך חג פורים שמח!!!! 🙂 וממני שלוחות אלייך מיליון נשיקות!!!

עינת : “מעולה!!!! עם ריבה ועם נוטלה… נטרף”

רות : “ניקי המדהימה
מתכון מעלף!!!! אני עושה מתכונים שלך באופן קבוע ואף פעם לא יוצאת מאוכזבת!! הכל יוצא כל כך טעים, משובח ומיוחד!
תמשיכי תמיד ככה
תמיד אני אשאר איתך”

רינה : “הכנתי את הרולדות לעצמאות.
הן נחטפו!! פשוט נמוחות טעימות ברמות.
הבצק כל כך נעים למגע וקלי קלות.
איזה כיף לבשל ולאפות עם מתכונים מנצחים ומעולים.
כרגיל כל!!!! מתכון שלך מעולה מעולה מעולה.
ממליצה בחום!!”

הרשם
עדכן
660 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

אפשר להכין פרווה?

היי ניקי אני וחברה שלי עושות את זה עכשיו לכמה עוגיות הבצק?

היי ניקי הבצק יצא קשה מאוד הוספתי מים כי הוא לא התאחד. מה אפשר לעשות?

הכנתי עם שמן קוקוס במילוי תמרים מרוסקים עם אגוזים ויצא טעים מאוד!
השאלה שלי לגבי האחסון:
אם הנחתי 2 פרוסות בתוך מנג’ט גדול ועטפתי בצלופן קשור, ישמר לי ליומיים פריך?
מכינה עבור קידוש בר מצווה בשבת 🙂

היי ניקי.לגביי מילויים
אפשר למרוח בריבת חלב?
ואם אפשר לדלל מעט את ריבת החלב עם מים רותחים?

יצאו נהדרות פריכות וטעימות ברמות שאי אפשר לתאר צריך להכין כדי לדעת

ניקי רציתי לשאול אם אפשר להכין את הרולדה הזו עם מלית תפוח עץ ? הבצק יתאים ? אם כן איך את ממליצה להכין את המלית ?