רולדות מיני מבצק פריך נפלאות!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
רולדות מיני מבצק פריך נפלאות!

רולדות מיני מבצק פריך נפלאות!

המתכון המקורי זכה לכל כך הרבה הצלחה באתר הוא נעשה להיט!
המון המון גולשים הכינו אותו, הבעיה היא שהכמות הייתה קטנה מידי וכל הזמן שאלו אותי איך מכפילים כמויות אז החלטתי קצת לשחק עם המתכון להכפיל ולהכין את הרולדות יותר קטנות.
איזו הצלחה מטורפת יש למתכון הזה אצלי בבית, הרולדות יוצאות נימוחות עדינות טעימות בטירוף, חייבים להכין בשביל להבין כמה שזה טוב.

6 רולדות מיני

מרכיבים:

560 ג’ קמח (4 כוסות)
200 ג’ חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
120 מ”ל חלב (חצי כוס)
2 כפיות א. אפיה

א. סוכר

מילויים:
ממרח תמרים
ממרח שוקולד
כל מילוי שאוהבים

הכנות:

1. לחתוך את החמאה לקוביות קטנות ולשים בקערת המיקסר, להוסיף את קמח, סוכר, א. אפייה ואת החלב, לערבל במהירות בינונית עם וו המגל עד שנוצרים פירורים גסים מאוד (גושי בצק), לעצור את המיקסר ולאחד עם הידיים את גושי הבצק לכדור.

2. לחלק את הבצק ל 6 חלקים, לרדד כל חלק למלבן מומלץ לרדד את הבצק על נייר אפייה זה הרבה יותר נוח בדרך הזאת, למרוח שכבה מהמילוי שאוהבים ולגלגל לרולדה.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

4. להעביר את הרולדה לתבנית עם נייר אפייה, לסמן חתכים בחלק העליון ברווחים של 3 ס”מ.

5. לאפות כ 25 דקות או שהדפנות מזהיבות, לקרר ולחתוך לפרוסות.

6. אפשרות הכנה נוספת:
לקרר את הגליל שעה במקרר לפרוס לפרוסות בעובי 2 ס”מ לסדר בתבנית על נייר אפייה ולאפות כ 20 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.

כדאי לדעת ש…
אפשר לחתוך את הבצק ל 3 חלקים ואז לקבל רולדות יותר גדולות., הבצק משגע קל לעבודה ואפילו לא מצריך קירור, בימים חמים מאוד מומלץ לקרר שעה. ניתן להקפיא, נשמר בקופסא על השיש 4 – 5 ימים.

24028 צפיות 23 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

רולדות מיני מבצק פריך נפלאות!רולדות מיני מבצק פריך נפלאות!רולדות מיני מבצק פריך נפלאות!

רולדות מיני מבצק פריך נפלאות! רולדות מיני מבצק פריך נפלאות!רולדות מיני מבצק פריך נפלאות!

גולשים מכינים וממליצים:

אפי : בס”ד
לכל מי שמעוניין להכין עוגיות מבצק פריך… חובה להכין את העוגיות אך ורק מהמתכון הזה!!!!! אין דברים כאלה!! אין!!! מעדן אלוקי!!!! הכנתי את העוגיות עם ממרח חלבה וממרח אגוזים ויצא מעלף!! יש רק סכנה אחת: אתם תשמינו!! אתם לא תפסיקו לאכול!! אין דברים כאלה!! אין!!! ניקי את אלופה!!! ההצלחה באפייה פשוט הוסיפה לי שמחת חיים!!! איזה כייף שזה מצליח!! תודה לך מעומק הלב ושיהיה לך חג פורים שמח!!!! 🙂 וממני שלוחות אלייך מיליון נשיקות!!!

עינת : “מעולה!!!! עם ריבה ועם נוטלה… נטרף”

רות : “ניקי המדהימה
מתכון מעלף!!!! אני עושה מתכונים שלך באופן קבוע ואף פעם לא יוצאת מאוכזבת!! הכל יוצא כל כך טעים, משובח ומיוחד!
תמשיכי תמיד ככה
תמיד אני אשאר איתך”

רינה : “הכנתי את הרולדות לעצמאות.
הן נחטפו!! פשוט נמוחות טעימות ברמות.
הבצק כל כך נעים למגע וקלי קלות.
איזה כיף לבשל ולאפות עם מתכונים מנצחים ומעולים.
כרגיל כל!!!! מתכון שלך מעולה מעולה מעולה.
ממליצה בחום!!”

587
תגובות

  הרשם  
עדכן
סיגלית

אני מאוכזבת מאוד מהמתכון הם נמרחו לי בתנור ולא נשארו בצורה של רולדה אמיתית הבצק נמס מהר מאוד !!

גילה

היי ניקי!
הא.סוכר שציינת במתכון זה לבזיקה אח”כ או להכניס לעיסה? לא ציינת כמות…
תודה!

עיניק

היי ניקי, אם אני רוצה להקפיא? באיזה שלב? לאחר מריחת הממרח? רק את הבצק? את העוגיות המוכנות? תודה רבה⁦☺️⁩

דסי

היי ניקי
זו שוב אני..
פה אפשר לשים מילוי שוקולד חלבי מחפיסה עם חלבה מפוררת?

גיטי

היי ניקי,
דבר ראשון תודה על כל המתכונים, כל המתכונים תמיד יוצאים אליפותתת

רציתי לשאול אם אפשר לעשות את הבצק פרווה?

שמרית

היי ניקי, עשיתי את המתכון ככתוב, הוספתי מעט חלב כי הבצק היה קצת יבש וכפית תמצית וניל. תוצאה מדהימה תודה רבה על מתכון מוצלח! יש לי שאלה לגבי אפייה: הרולדות תפסו צבע לפני שהתייבשו לגמרי מבפנים. אשמח אם תוכלי לכוון אותי מה לעשות להבא על מנת להגיע לאפייה מדוייקת יותר (האם עדיף להוריד טמפרטורה ולאפות זמן ארוך יותר? לכסות מראש בנייר אפייה?)

1 36 37 38