עוגת מייפל פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת מייפל פרווה

אני מתה על עוגות קלות כל ההכנה של העוגה בקערה אחת ואפילו לא הפעלתי את המיקסר, נכון שזה נשמע טוב ?מערבבים עם כף מעבירים לתבנית . כל הסיפור 5 דקות הכנה והעוגה נכנסת לתנור.
ואם אני מאוד מתעצלת אני אפילו קוראת לילדים שיערבבו,  חוזרים אחרי 45 דקות ויש לי עוגה חמה שמריחה נהדר, עסיסית עם טעם נהדר של מייפל.
מה צריך יותר מזה ? רגע הלכתי להכין שוקו…

תבנית 24 / שתי תבניות אינגליש קייק

מרכיבים:

4 ביצים
250 ג’ סוכר (כוס ורבע)
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
480 מ”ל חלב או מיץ תפוזים (2 כוסות) (לפרווה)
350 ג’ קמח תופח (2 וחצי כוסות)
קורט מלח

סירופ מייפל
מעט סוכר

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשים בקערה את כל המצרכים ולערבב בעזרת כף לבלילה חלקה ונוזלית.

3. לשמן תבנית ולפזר מעט סוכר בדפנות, להעביר את הבלילה לתבנית ולאפות כ 45 דקות  או עד שהעוגה יציבה וזהובה.

*4. כשהעוגה יוצאת מהתנור להזליף עליה סירופ מייפל בנדיבות באופן שווה.

403305 צפיות 39 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת מייפל פרווהעוגת מייפל פרווהעוגת מייפל פרווה

עוגת מייפל פרווהעוגת מייפל פרווהעוגת מייפל פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

שרית : “חייבת לעדכן , הייתי חייבת 2 עוגות למדורה.. בחרתי בזו ואז גיליתי שאין לי
מיץ תפוזים אבל … יש לי מיץ מנגו .
יצא יותר ממושלם והריח .. אייי!
עשיתי שוב היום באותה צורה גם לבית. מצוינת !”

בר : “הכנתי את העוגה ויצא ממש טעים ומדהים”

טל : “עוגת הgo-to שלי. כזאת קלה להכין וכזאת טעימה וגורפת מחמאות.
בעלי חולה עליה! לא משנה מה אני מציעה להכין במקום הוא בוחר בזאת 🙂
תודה!”

אמה : “אני הכי אוהבת עוגות בחושות מהירות וזו ללא ספק אחת המוצלחות שעשיתי!!!! טעים טעים וקלי קלות!
אגב עשיתי עם קמח 70% ושמתי שקית אבקת אפיה, יצא מ ע ו ל ה!!!
תודה רבה על מתכון מצויין!!!!”

824
תגובות

  הרשם  
עדכן
מירי

הי ניקי ,תודה על המתכונים המהמממים שלך . יש לך מושג למה העוגה יצאה דחוסה ממש ובהירה כאילו לא נאפתה? למרות שהייתה בתנור בחום ובזמן שצריך . הדבר היחיד שהחלפתי במקום מיץ שמתי שמנת מתוקה עם מים כמות של 2 כוסות כמו במתכון

בשמת

ערב טוב. אני רוצה להפוך את העוגה לבריאה יותר, אפשרי להשתמש בקמח מלא וסוכר חום? ואולי יש לך המלצה למתכון דומה של עוגה בחושה בריאה יותר

מיטל

חלב שקדין במקום התפוזים גם מתאים?

אודליה

בוקר טוב ניקי.
חייבת לאמר לך שאת העוגה הזאת ככ כיף להכין ולדעת שגם שעה לפני שבת אפשר להכין אותה ובלי הרבה כלים, שלמות של עוגה,עונג שבת !!
תודה ניקי.
טיפ קטן:
לערבב בנפרד יבש ורטוב זה חוסך גושים בבלילה.

שהם

היי ניקי, האם אפשר להמיר את הנוזלים למים
או לחילופין לשים חצי מיכל שמנת מתוקה וחצי מים?
נותר לי חצי מיכל..

1 49 50 51