עוגת מייפל פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת מייפל פרווה

אני מתה על עוגות קלות כל ההכנה של העוגה בקערה אחת ואפילו לא הפעלתי את המיקסר, נכון שזה נשמע טוב ?מערבבים עם כף מעבירים לתבנית . כל הסיפור 5 דקות הכנה והעוגה נכנסת לתנור.
ואם אני מאוד מתעצלת אני אפילו קוראת לילדים שיערבבו,  חוזרים אחרי 45 דקות ויש לי עוגה חמה שמריחה נהדר, עסיסית עם טעם נהדר של מייפל.
מה צריך יותר מזה ? רגע הלכתי להכין שוקו…

תבנית 24 / שתי תבניות אינגליש קייק

מרכיבים:

4 ביצים
250 ג’ סוכר (כוס ורבע)
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
480 מ”ל חלב או מיץ תפוזים (2 כוסות) (לפרווה)
350 ג’ קמח תופח (2 וחצי כוסות)
קורט מלח

סירופ מייפל
מעט סוכר

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשים בקערה את כל המצרכים ולערבב בעזרת כף לבלילה חלקה ונוזלית.

3. לשמן תבנית ולפזר מעט סוכר בדפנות, להעביר את הבלילה לתבנית ולאפות כ 45 דקות  או עד שהעוגה יציבה וזהובה.

*4. כשהעוגה יוצאת מהתנור להזליף עליה סירופ מייפל בנדיבות באופן שווה.

378528 צפיות 27 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת מייפל פרווהעוגת מייפל פרווהעוגת מייפל פרווה

עוגת מייפל פרווהעוגת מייפל פרווהעוגת מייפל פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

שרית : “חייבת לעדכן , הייתי חייבת 2 עוגות למדורה.. בחרתי בזו ואז גיליתי שאין לי
מיץ תפוזים אבל … יש לי מיץ מנגו .
יצא יותר ממושלם והריח .. אייי!
עשיתי שוב היום באותה צורה גם לבית. מצוינת !”

בר : “הכנתי את העוגה ויצא ממש טעים ומדהים”

טל : “עוגת הgo-to שלי. כזאת קלה להכין וכזאת טעימה וגורפת מחמאות.
בעלי חולה עליה! לא משנה מה אני מציעה להכין במקום הוא בוחר בזאת 🙂
תודה!”

אמה : “אני הכי אוהבת עוגות בחושות מהירות וזו ללא ספק אחת המוצלחות שעשיתי!!!! טעים טעים וקלי קלות!
אגב עשיתי עם קמח 70% ושמתי שקית אבקת אפיה, יצא מ ע ו ל ה!!!
תודה רבה על מתכון מצויין!!!!”

775
תגובות

  הרשם  
עדכן
יון

היי.
אם מכינים לא לאכילה מיידית (אחרי כמה שעות טובות). לשים מייפל לפני ההגשה או שמוציאים מהתנור?

חגית

היי ניקוש, הכנתי היום תעוגה הזאת, היא יצאה טעימה בטירוף אבל עם מרקם של יותר פשטידה. דחוס.
מה לדעתך לא עשיתי טוב?

פנינה

הי
רוצה להכין את העוגה הזו
ויש לי ביצים גודל m
האם להכין אותו דבר? או להוסיף עוד ביצה?
ושאלה בכללי…
איך אדע מתי אני צריכה להוסיף עוד ביצה? ומתי אני משאירה אותה כמות
תודהמקרב לב
לא מובן מאליו הזמן והתשובות שאת מקדישה

שיראל

היי ניקי,
אפשר להמיר את הקמח בקמח כוסמין?

בת שבע

האם אפשר לשים מיץ תפוחים במקום מיץ תפוזים?

תהילה

היי ניקי! קודם כל אומר שזו אחת העוגות שאני אוהבת להכין, קלה וטעימה (:
הפעם רק אחרי שהיא התקררה וטעמתי ראיתי שהיא קצת רטוב ומתפוררת, כאילו הייתה צריכה עוד כמה דקות בתנור. אפשר להחזיר לתנור לאפייה של עוד קצת זמן או שזה אבוד? (זה היה אתמול. והשניה כבר במקפיא..) תודה!

1 46 47 48