עוגת מייפל פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת מייפל פרווה

אני מתה על עוגות קלות כל ההכנה של העוגה בקערה אחת ואפילו לא הפעלתי את המיקסר, נכון שזה נשמע טוב ?מערבבים עם כף מעבירים לתבנית . כל הסיפור 5 דקות הכנה והעוגה נכנסת לתנור.
ואם אני מאוד מתעצלת אני אפילו קוראת לילדים שיערבבו,  חוזרים אחרי 45 דקות ויש לי עוגה חמה שמריחה נהדר, עסיסית עם טעם נהדר של מייפל.
מה צריך יותר מזה ? רגע הלכתי להכין שוקו…

תבנית 24 / שתי תבניות אינגליש קייק

מרכיבים:

4 ביצים
250 ג’ סוכר (כוס ורבע)
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
480 מ”ל חלב או מיץ תפוזים (2 כוסות) (לפרווה)
350 ג’ קמח תופח (2 וחצי כוסות)
קורט מלח

סירופ מייפל
מעט סוכר

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשים בקערה את כל המצרכים ולערבב בעזרת כף לבלילה חלקה ונוזלית.

3. לשמן תבנית ולפזר מעט סוכר בדפנות, להעביר את הבלילה לתבנית ולאפות כ 45 דקות  או עד שהעוגה יציבה וזהובה.

*4. כשהעוגה יוצאת מהתנור להזליף עליה סירופ מייפל בנדיבות באופן שווה.

413418 צפיות 37 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת מייפל פרווהעוגת מייפל פרווהעוגת מייפל פרווה

עוגת מייפל פרווהעוגת מייפל פרווהעוגת מייפל פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

שרית : “חייבת לעדכן , הייתי חייבת 2 עוגות למדורה.. בחרתי בזו ואז גיליתי שאין לי
מיץ תפוזים אבל … יש לי מיץ מנגו .
יצא יותר ממושלם והריח .. אייי!
עשיתי שוב היום באותה צורה גם לבית. מצוינת !”

בר : “הכנתי את העוגה ויצא ממש טעים ומדהים”

טל : “עוגת הgo-to שלי. כזאת קלה להכין וכזאת טעימה וגורפת מחמאות.
בעלי חולה עליה! לא משנה מה אני מציעה להכין במקום הוא בוחר בזאת 🙂
תודה!”

אמה : “אני הכי אוהבת עוגות בחושות מהירות וזו ללא ספק אחת המוצלחות שעשיתי!!!! טעים טעים וקלי קלות!
אגב עשיתי עם קמח 70% ושמתי שקית אבקת אפיה, יצא מ ע ו ל ה!!!
תודה רבה על מתכון מצויין!!!!”

830
תגובות

  הרשם  
עדכן
ורד

תודה תודה תודה!
מה זה תבנית 26?זה המלבן שנקרא תבנית 105 (בערך כמו דף A4)?
כמה מאפינס יכולים לצאת מזה?
שוב תודה!

מעין

היי ניקי
אני רוצה להוסיף את העוגה למשלוחי המנות שלנו
בכל משלוח אני שמה עוגה אחת בתבנית אינגליש קייק
את יודעת להגיד אולי לכמה תבניות אינגליש קייק מתאימה העוגה הזו?

ליאתוש

ניקי יקרה, האם ניתן להכין בתבניות אלומיניום אישיות? או כמאפינס? תודה

סיון

הי ניקי. האם יש צורך לשים על התבנית נייר אפייה לפני ששמים את הבלילה? כדי שלא ינזול מהצדדים…?
במידה ואני לא מוסיפה מייפל…אפשר שזאת תהיה עוגת תפוזים?

עדנה

ניקי, שלום,

מתכונייך מצויינים ועל פי רוב קלים להכנה. האם מוגזם יהיה לבקש ממך לחשוב גם על שוחרי הבריאות בינינו שמשתדלים להימנע מקמח לבן וסוכר לבן??? אני משוכנעת שיש הרבה שישמחו לקבל ממך מתכונים טעימים וקלים שמורכבים מקמח מלא , סוכר חום , שמן זית/ קנולה ( במקום חמאה / מרגרינה/מחמאה) . אני אוהבת את המתכונים שלך ויחד עם זאת נאלצת לוותר על הרבה מהם וחבל לי.
אשמח לראות באתר שלך מתכונים “בריאותיים” יותר לטובת כלל הגולשות והגולשים.
בברכה
עדנה

לאה

ניקי יקרה, תודה על המתכון! בדיוק חיפשתי מה להוסיף למשלוח המנות שלנו ו… נראה לי שמצאתי!
מה את אומרת על הקפאה? והאם כדאי לשים את המייפל אחרי שמוציאה מההקפאה או שחשוב להזליף את המייפל דווקא כשהיא חמה?
תודה רבה מראש.

שירן

איך קלעת בול למה שחיפשתי!!! אין את אלופה
עוגה פצצתית
תודהההה
בזכותך יש לי קינוח טוב להביא לשבת

1 2 3 52