עוגת מייפל פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת מייפל פרווה

אני מתה על עוגות קלות כל ההכנה של העוגה בקערה אחת ואפילו לא הפעלתי את המיקסר, נכון שזה נשמע טוב ?מערבבים עם כף מעבירים לתבנית . כל הסיפור 5 דקות הכנה והעוגה נכנסת לתנור.
ואם אני מאוד מתעצלת אני אפילו קוראת לילדים שיערבבו,  חוזרים אחרי 45 דקות ויש לי עוגה חמה שמריחה נהדר, עסיסית עם טעם נהדר של מייפל.
מה צריך יותר מזה ? רגע הלכתי להכין שוקו…

תבנית 24 / שתי תבניות אינגליש קייק

מרכיבים:

4 ביצים
250 ג’ סוכר (כוס ורבע)
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
480 מ”ל חלב או מיץ תפוזים (2 כוסות) (לפרווה)
350 ג’ קמח תופח (2 וחצי כוסות)
קורט מלח

סירופ מייפל
מעט סוכר

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשים בקערה את כל המצרכים ולערבב בעזרת כף לבלילה חלקה ונוזלית.

3. לשמן תבנית ולפזר מעט סוכר בדפנות, להעביר את הבלילה לתבנית ולאפות כ 45 דקות  או עד שהעוגה יציבה וזהובה.

*4. כשהעוגה יוצאת מהתנור להזליף עליה סירופ מייפל בנדיבות באופן שווה.

479555 צפיות 43 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת מייפל פרווהעוגת מייפל פרווהעוגת מייפל פרווה

עוגת מייפל פרווהעוגת מייפל פרווהעוגת מייפל פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

שרית : “חייבת לעדכן , הייתי חייבת 2 עוגות למדורה.. בחרתי בזו ואז גיליתי שאין לי
מיץ תפוזים אבל … יש לי מיץ מנגו .
יצא יותר ממושלם והריח .. אייי!
עשיתי שוב היום באותה צורה גם לבית. מצוינת !”

בר : “הכנתי את העוגה ויצא ממש טעים ומדהים”

טל : “עוגת הgo-to שלי. כזאת קלה להכין וכזאת טעימה וגורפת מחמאות.
בעלי חולה עליה! לא משנה מה אני מציעה להכין במקום הוא בוחר בזאת 🙂
תודה!”

אמה : “אני הכי אוהבת עוגות בחושות מהירות וזו ללא ספק אחת המוצלחות שעשיתי!!!! טעים טעים וקלי קלות!
אגב עשיתי עם קמח 70% ושמתי שקית אבקת אפיה, יצא מ ע ו ל ה!!!
תודה רבה על מתכון מצויין!!!!”

907
תגובות

  הרשם  
עדכן
כרמית

אפשר להחליף את הקמח. בקמח שקדים או ללא גלוטן?? אם כן, אשמח לדעת מה הכמות?

בת חן

ניקי שלום ,
הכנתי את העוגה ויצא מצויין , רציתי לשאול אם יתאים לאפות את המתכון כקאפקייק ?? אם כן אז ללא שינויי בכמויות / זמן אפיה ??
תודה

אתי

מיץ תפוזים סחוט או מיץ תפוזים כלשהו מבקבוק?

עדן

שכחתי שמן! זה נורא?

הלל

האמת שעשיתי חצי מתכון. ושמתי מים במקום מיץ תפוזים ורבע כוס מייפל, ויצא מעולה!
תודה ניקי!

לולה

חייבת לציין שהעוגה פשוט מעולה!
עשיתי את כל הטעויות האפשריות- שמתי גם קמת תופח וגם א. אפייה (הסרטון הטעה אותי..), הבלילה יצאה עם מלא גושים ולא שמתי מייפל בנדיבות.. ועדיין גרפה המון מחמאות!
תודה רבה על מתכון מנצח!!

רוברט

היי
איך זה יוצא עם חלב? או עדיף מיץ תפוזים