


קינוח מוס גבינה ותותים
צריך לעשות משהו עם סוף עונת התותים, עוד רגע הם נעלמים, אז תפסו אותם לפני שהם נעלמים…
כ 10 יחידות
מרכיבים:
שכבה אדומה:
250 ג’ תותים יפים
2 – 4 כפות סוכר
(כמות הסוכר תלויה במתיקות התותים)
חצי כפית ג’לטין
2 כפות מים
שכבה לבנה:
250 מ”ל שמנת מתוקה
2 כפות א. אינסטנט וניל
300 ג’ גבינה לבנה
3/4 כוס סוכר
הכנות:
1. להקציף את השמנת והאינסטנט לערבב גבינה וסוכר ולקפל אל הקצפת, למלא את הכוסיות עד 3/4 גובה, להקפיא לשעתיים.
2. לערבב ג’לטין ומים, להמתין 10 דקות להכניס למיקרו ולהפעיל ל 30 שניות.
3. לטחון את התותים ולהוסיף את הסוכר, תוך כדי להוסיף את הג’לטין המומס. למלא את הכוסיות עד הסוף.
3. לגרד שוקולד לבן ולקשט. להקפיא לשעתיים, להוציא למקרר 40 דקות לפני ההגשה.
23223 צפיות 14 צפיות היום
ניקי אפשר תשובה לתגובה הקודמת ? בבקשה..
היי ניקוש..
שאלתי אותך במתכון אחר של מוס האפרסקים…
האם אפשר לטעמך להכין את המוס הזה עם למעלה אפרסקים משימורים?
ואם כן לטחון את האפרסקים או לחתוך ?
היי ניקי אין לי מיקרוגל מה לעשות ?
אפשר להשים גם פרות אחרים? או רק תותים?
הי ניקי אני מחפשת את המתכון של כוסיות מוס שוקולד לבן עם שכבות מחית תותים ולא מוצאת אותו. אשמח לקישור.
היי ניקי
האם אני יכולה לקשט בתותים וג’לי במקום השכבה עם הגלטין?
היי, ניקי היקרה.
היה לך מתכון דומה מאוד ללא ג’לטין.
אפשר קישור, בבקשה?
אני לא מצליחה למצוא אותו.