קינוח מוס גבינה ותותים
צריך לעשות משהו עם סוף עונת התותים, עוד רגע הם נעלמים, אז תפסו אותם לפני שהם נעלמים…
כ 10 יחידות
מרכיבים:
שכבה אדומה:
250 ג' תותים יפים
2 – 4 כפות סוכר
(כמות הסוכר תלויה במתיקות התותים)
חצי כפית ג'לטין
2 כפות מים
שכבה לבנה:
250 מ"ל שמנת מתוקה
2 כפות א. אינסטנט וניל
300 ג' גבינה לבנה
3/4 כוס סוכר
הכנות:
1. להקציף את השמנת והאינסטנט לערבב גבינה וסוכר ולקפל אל הקצפת, למלא את הכוסיות עד 3/4 גובה, להקפיא לשעתיים.
2. לערבב ג'לטין ומים, להמתין 10 דקות להכניס למיקרו ולהפעיל ל 30 שניות.
3. לטחון את התותים ולהוסיף את הסוכר, תוך כדי להוסיף את הג'לטין המומס. למלא את הכוסיות עד הסוף.
3. לגרד שוקולד לבן ולקשט. להקפיא לשעתיים, להוציא למקרר 40 דקות לפני ההגשה.