מאפינס גבינה עם נגיעות של שוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס גבינה עם נגיעות של שוקולד

מאפינס גבינה עם נגיעות של שוקולד

השילוב של גבינה ושוקולד מתאים לכם ? אומנם כתבתי שזה מאפינס אבל לא בדיוק הם קטנים נמוכים (תראו בתמונות) מלאים בגבינה ושוקולד  והם טעימים!
אני מתה על השילוב של שוקולד לבן וגבינה זה שילוב מנצח ולפעמים בא לי להכין משהו עם גבינה ושוקולד דרך אגב כל העניין זה לבחוש ולתנור חיים קלים…

25 מאפינס

מרכיבים:

250 ג’ גבינה לבנה 9%
חבילת גבינת טוב טעם
כוס סוכר
כפית תמצית וניל
2 כפות קמח
ביצה
100 ג’ שוקולד לבן
3 כפות חלב

50 ג’ שוקולד מריר / חלב
2 כפות חלב
או ממרח שוקולד


הכנות:

1. להמיס שוקולד וחלב להמתין כדקה, לערבב את כל המצרכים לשים כף גדושה בכל אחד מהשקעים.

2. להמיס שוקולד מריר וחלב לשים מעט במרכז כל בלילה לקשקש עם קיסם כמו לצייר ציור (תנו לילדים) אם שמים נוטלה לרכך אותה כמה שניות במיקרו ולשים מעט במרכז ולקשקש מעט.

3. לאפות כ 20 דקות ב 150 מעלות להקפיא ל 45 דקות.

6113 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב


116
תגובות

  הרשם  
עדכן
יפה

הי ניקי,
רשמתי שאלה ומשום מה אני לא רואה אותה פה,
ניתן לעשות את זה בתבניות מאפינס ח”פ? (הכסופות שנמכרות בבודדים)
תודה רבה!!

יפה

הי ניקי,
נראה מעולה!
אפשר לעשות את זה בתבניות מאפינס ח”פ? (מכסף, שנמכרות בשרוול)

לילך

בוקר טוב
הכנתי את המתכון הזה מספר פעמים ובעלי והילדים פשוט מתלהבים כל פעם מחדש. מתכון מנצח בקלי קלות!
הפעם נתקלתי בבעיה קטנה אין לי מקום בכלל במקפיא
אפשר לוותר על שלב ההקפאה ולהשאיר יותר בקירור?

רויטל

היי ניקי,
ניתן להכין כמה ימים מראש ולהשאיר בהקפאה?

יעל

הי ניקי מה המשקל של גבינת טוב טעם בבקשה? בשבוע הבא עידכון כולל צילום לפייסבוק על עוגת הגבינה ליום ההולדת לביתי 🙂 למרות שאני חוזרת לאחר יום ארוך ומייגע במרפאה מצאתי דרך קלה לאפיה כי הדיגדוג באצבעות משגע אותי…. אני מכינה/מודדת/שוקלת את כל מצרכי האפיה היבשים ושמה אותם בשקית ניילון zip lock כמו קמח יחד עם קינמון יחד עם אפיה וכו׳, שקית אחרת את הסוכר. למחרת כל שנותר הוא לערבב את הרטובים כמו ביצים, שמן וכו. כך אני מתכננת לי מה ברצוני לאפות מכינה/מודדת מספר מתכונים ובשאר הערבים אני רק מערבבת ומכניסה לתנור או למקרר אם זה בצק שמרים. לא… קרא עוד »

יעל

הי ניקי
לפני זמן מה גיליתי את האתר שלך ומאז אימצתי אותו בחום
אני רוצה להכין את המאפינס האלו היום בשביל יום ראשון בערב (לא יהיה לי זמן אחר לפני). איך הכי טוב לשמור אותם עד אז? במקרר או שאולי במקפיא ולהפשיר שעתיים לפני?
תודה

1 5 6 7