יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות וקינוחים עוגיות

סהרוני קוקוס

11 יוני 2012
(Visited 25,661 times, 6 visits today)
סהרוני קוקוס

סהרוני קוקוס

אני מתה על העוגיות האלה, זה כמו קסם הן נעלמות במהירות איזה כיף של עוגיות!

מרכיבים:

200 ג’ חמאה
560 ג’ קמח (4 כוסות)
2 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
חצי כוס שמן
100 ג’ קוקוס (כוס)
שקית א. אפיה

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת דבש ב 5 דקות הכנה

    איזה כיף ראש השנה בדרך ושוב מדברים על עוגות דבש והפעם אני מביאה את אחת מעוגות הדבש הכי קלות שיש, ללא מיקסר כל העוגה נעשית בערבוב ידני, לא צריך תחליפים כי העוגה הזאת פרווה ומצרכים שיש לכל אחד בבית.
    בכל העוגה הזאת יש ביצה אחת איך זה יכול להיות ? עוגת אינגליש קייק עם ביצה אחת ולא צריך יותר.
    חסכתי בכלים בסך הכל קערה אחת וזהו לקח לי חמש דקות להכין והעוגה נכנסה לתנור. יש יותר טוב מזה ?
    תנו לי רק עוגות כאלה שלא עובדים קשה והתוצאה נהדרת. עוגה דבש רכה משגעת מזכירה את העוגות דבש של פעם של הסבתות. תכירו את הלהיט הלהיט החדש של ראש השנה, עוגת דבש פרווה בחמש דקות הכנה.

    אינגליש קייק

  • עוגיות רולדה פרווה הכי ממכרות שיש!

    בצק מופלא! והכי טוב בבצק הזה שהוא פרווה הוא נוח לעבודה ויוצאות עוגיות מדהימות.
    אם כבר עוגיות ליד הקפה משהו מתוק בקטנה אז רק העוגיות האלה, הן נחטפות!
    אני רוצה לומר לכם שאין בהן הרבה שמן ואפילו הורדתי בכמות הסוכר העיקר שיהיה כיף לאכול בלי ריגשי אשם.
    תמיד רציתי שתיהיה לי רולדה ללא חמאה או מרגרינה ושהבצק יהיה קל לעבודה (לא דבר פשוט לבצע) והצלחתי!
    הבצק הזה מעולה והוא נותן תוצאה נהדרת.

    2 רולדות

  • עוגת מוס קפה משגעת וממכרת!

    הגיע הזמן לאחת מעוגות המוס הכי חביבות עליי.  אני מכינה את העוגה הזאת כבר שנים ורק בתקופה האחרונה הבנתי שלא העלתי את המתכון לאתר כמובן שמיהרתי לצלם וגם הכנתי סרטון לעוגה היפהפייה הזאת שיהיה הכי קל להכנה.
    אני אוהבת את המוס קפה הוא לא סתם מוס וניל יש לו טעם קפוצ’ינו נהדר בעזרת הקפה והמייפל וגם אם אתם לא אוהבים קפה תנסו השילוב ביחד עם הווניל זה קסם! אני ואביב לא מפסיקים לטעום מהקערה ואוו כמה טעים.
    בסיס שוקולדי עשיר עם מוס טעים וגם הוספתי בישקוטים שחוצים את העוגה והכל ביחד נותן עוגת רושם יפהפייה.
    חוששים מעבודה קשה ? ממש לא ההכנה קלה ופשוטה וזאת עוגה שרק רוצים לאכול ממנה שוב ושוב.
    תסתכלו על התמונות ותדמיינו את הביס 🙂

    תבנית 24

  • עוגיות מושלגות פרווה

    אני מכינה את העוגיות סוג האלה כבר מספר שנים וזה תמיד פרויקט להכין אותן אבל בסופו של דבר שוות ביותר.
    רציתי מתכון לעוגיות מושלגות או בשם השני שלהן עוגיות עם סדקים אבל מתכון פשוט יותר להכנה ורציתי עוגיות פרווה.
    תוך כדי הכנה עליתי על פטנט נהדר לציפוי העוגיות ופתאום גיליתי כמה פשוט להכין את העוגיות המושלגות האלה,
    איזה כיף כשדבר כזה קורה מומלץ לראות את הסרטון.
    הכנתי עוגיות שוקולדיות פאדג’יות יפהפיות ואיזה יפה השילוב של השוקולד הכהה עם הציפוי הלבן יצא משגע.
    מתקבלות עוגיות לבנות עם סדקים שחורים ואוו זה נראה נהדר ועל בסיס שמן. עכשיו אני מתלבטת מה להכין קפה או שוקו ? 🙂

    30 עוגיות

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לקרר כשעה וליצור סהרונים.

2. חום בינוני 180 מעלות כ10 דקות או עד שהתחתית מזהיבה לצנן ולבזוק א. סוכר.

סהרוני קוקוססהרוני קוקוססהרוני קוקוססהרוני קוקוססהרוני קוקוס

גולשים מכינים וממליצים:

מגי : ניקי הכנתי את העוגיות והן יצאו מדהימות!! כל מי שנכנס הביתה לא מפסיק לאכול מהן..
ובכלל, אין כמעט יום שאני לא מכינה משהו מהאתר שלך, והכל מוצלח!!
תודה על הנדיבות, תבורכי!

בתאל : כ”כ פשוט וכ”כ טעים! זה מדהים! ניקי את אלופה 🙂

שם : ניסיתי את העוגיות קוקוס והם פשוט מדהימותתתתתתתתתתתת חוסלו

לילך : “יצא משגע!!”

חיה : “ניקי איזה אליפות! עוגיות נימוחות עם טעם מתקתק כזה שכיף לנשנש. וכמובן הסיכון הוא לגמור לבד את כל הכמות….”

הרשם
עדכן
183 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

יצאו לי כל כך יפים וטעימים

היי ניקי
רציתי לדעת האם אפשר להשתמש בקמח קוסמין לבן במקום רגיל .
תודה על מתכונים מדהימים

אפשר להשתמש המחמאה במקום חמאה?

חייב אבקת אפיה בתנור היו ממש יפים חדרים ואחרי הרפיה יצאו שטוחים

היי ניקי,
אם אני אתחיל ליצור סהרונים ישר אחרי הכנת הבצק, בלי לקרר, זה ישפיע על הטעם? המרקם? או שזה בסדר?

היי ניקי,
קודם כל תודה ענקית על המתכון יצא טעים!
רציתי לשאול הכנתי את העוגיות היום האם אני יכולה להשאיר אותם בקופסה אטומה עד שבת?
וגם יש לך מושג למה יצאו כולם סדוקות? ואיך אני מונעת את זה פעם הבאה?

העוגיות יצאו מעולות וממש טעימות!
תודה רבהה