סהרוני קוקוס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סהרוני קוקוס

סהרוני קוקוס

אני מתה על העוגיות האלה, זה כמו קסם הן נעלמות במהירות איזה כיף של עוגיות!

מרכיבים:

200 ג’ חמאה
560 ג’ קמח (4 כוסות)
2 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
חצי כוס שמן
100 ג’ קוקוס (כוס)
שקית א. אפיה

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לקרר כשעה וליצור סהרונים.

2. חום בינוני 180 מעלות כ10 דקות או עד שהתחתית מזהיבה לצנן ולבזוק א. סוכר.

22994 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סהרוני קוקוססהרוני קוקוססהרוני קוקוססהרוני קוקוססהרוני קוקוס

גולשים מכינים וממליצים:

מגי : ניקי הכנתי את העוגיות והן יצאו מדהימות!! כל מי שנכנס הביתה לא מפסיק לאכול מהן..
ובכלל, אין כמעט יום שאני לא מכינה משהו מהאתר שלך, והכל מוצלח!!
תודה על הנדיבות, תבורכי!

בתאל : כ”כ פשוט וכ”כ טעים! זה מדהים! ניקי את אלופה 🙂

שם : ניסיתי את העוגיות קוקוס והם פשוט מדהימותתתתתתתתתתתת חוסלו

לילך : “יצא משגע!!”

חיה : “ניקי איזה אליפות! עוגיות נימוחות עם טעם מתקתק כזה שכיף לנשנש. וכמובן הסיכון הוא לגמור לבד את כל הכמות….”

168
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליטל

היי ניקי כמה שאלות 🙂
אפשר להקפיא?
הצורה לא יצאה מושלמת כי בזמן הגלגול הבצק יחסית מתפרק לי יש לך טיפ?

אוסנת

ניקי… האתר שלך ממכר יותר מסוכר… הצילו 🙂 התחלתי ממתכון אחד שחיפשתי ומשם עוברת דרך התמונות האקראיות בצד ממתכון למתכון ויוצרת רשימת אפיה מטורפת…. ועוד מישהו מהצד יקרא את זה ויחשוב שאני חדשה באתר אבל שתינו יודעות שאני פה כבר שנים…. העוגיות האלו נראות מעולה!!!!

ענת

היי ניקי.אם עושה חצי כמות-כמה יוצא חצי כוס שמן? האם 120 מ”ל?תודה

מירב

הכנתי את הבצק. הוצאתי אחרי שעה מהמקרר לעשות סהרונים והבצק מתפרק לגמרי לירורים. אי אפשר היה לעבוד איתו. מה הסיבה לכך? הרגיש לי הרבה שומן בבצק , חמאה שמן וקוקוס.

ש..

יצא טעים ברמות!!!! חבל שאי אפשר להעלות תמונה;) תודה!

1 9 10 11