סהרוני קוקוס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סהרוני קוקוס

סהרוני קוקוס

אני מתה על העוגיות האלה, זה כמו קסם הן נעלמות במהירות איזה כיף של עוגיות!

מרכיבים:

200 ג’ חמאה
560 ג’ קמח (4 כוסות)
2 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
חצי כוס שמן
100 ג’ קוקוס (כוס)
שקית א. אפיה

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לקרר כשעה וליצור סהרונים.

2. חום בינוני 180 מעלות כ10 דקות או עד שהתחתית מזהיבה לצנן ולבזוק א. סוכר.

23007 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סהרוני קוקוססהרוני קוקוססהרוני קוקוססהרוני קוקוססהרוני קוקוס

גולשים מכינים וממליצים:

מגי : ניקי הכנתי את העוגיות והן יצאו מדהימות!! כל מי שנכנס הביתה לא מפסיק לאכול מהן..
ובכלל, אין כמעט יום שאני לא מכינה משהו מהאתר שלך, והכל מוצלח!!
תודה על הנדיבות, תבורכי!

בתאל : כ”כ פשוט וכ”כ טעים! זה מדהים! ניקי את אלופה 🙂

שם : ניסיתי את העוגיות קוקוס והם פשוט מדהימותתתתתתתתתתתת חוסלו

לילך : “יצא משגע!!”

חיה : “ניקי איזה אליפות! עוגיות נימוחות עם טעם מתקתק כזה שכיף לנשנש. וכמובן הסיכון הוא לגמור לבד את כל הכמות….”

168
תגובות

  הרשם  
עדכן
עדן כהן

אפשר להחליף את החמאה בשמן?

רעות

היי 🙂
ילך לדעתך להחליף את השמן בשמן קוקוס..
קניתי לא מזמן ואני רק מחפשת סיבה לעשות בו שימוש 🙂

עדנייי

היי יקירה, אני מתחילה להתכונן לפורים, להקפיא את הבצק ובשעת הצורך צורות ולתנור או אחרי אפייה?

נלי ארמר

היי ניקי!
יש לי פתיתי קוקוס מתוק,האים מתאים למתכון זה?
תודה מראש;)

לודה

היי ניקי
כל כך רוצה להכין אותם ואין לי לא קוקוס ולא שום סוג של אגוז בבית.. האם זה ייצא טעים גם בלי תוספות?
תודההההה

סגל צביה

שלום ניקי, אני נהנית מהמרשמים שלך. הם נהדרים. הכנתי את המתכון של הסהרונים קוקוס, אך משום מה כאשר אני מרדדת את הבצק הוא נשבר לי. אשמח לקבל עזרה. תודה ושבוע טוב.

בת אל

היי ניקי,
רציתי לשתף שהכנתי את העוגיות לחג בגרסה פרווה מחמאה.
הקפאתי אותם נשמרו פרכים . ואין אחד שטעם ולא אהב…