


רולדות ממולאות פרג
הבצק הנפלא הזה “מכה שנית” ממליצה עליו מכל הלב, הוא כל כך נוח לעבודה
מרכיבים:
420 ג` קמח (3 כוסות)
00 ג` סוכר (חצי כוס)
200 ג` חמאה / מחמאה קרה חתוכה לקוביות
כף אבקת אפיה
2 חלמונים
2 כפות מיץ לימון
2 כפות שמנת חמוצה / מיץ תפוזים
מילויים:
ממרח תמרים
נוטלה
כל מילוי שאוהבים
מילוי פרג
הכנות:
1. לעבד את המצרכים לבצק, לחלק את הבצק לשניים.
2. לרדד את שני חלקי הבצק (על נייר אפיה)למרוח מילוי, לגלגל לרולדה, לצנן חצי שעה במקרר.
3. לחתוך לפרוסות, לסדר בתבנית מרופדת בנייר אפיה בשכיבה.
4. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, עד שהדפנות מזהיבות, כמה דקות, לצנן.
36618 צפיות 20 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
מעריצה מספר 1 : ניקי הכנתי הערב את הבצק הנ״ל עם ממרח תמרים+אגוזים+קוקוס ורולדה שניה עם ריבת פובידל וקוקוס… יצא טעים בטרוף, בעלי כל רגע לוקח שבלול ומתענג….
הי ניקי. האם אפשר להחליף שמן במרגרינה? תודה מראש.
ניקי הכנתי הערב את הבצק הנ״ל עם ממרח תמרים+אגוזים+קוקוס ורולדה שניה עם ריבת פובידל וקוקוס… יצא טעים בטרוף, בעלי כל רגע לוקח שבלול ומתענג….
שאלונת לי אלייך, אפשר מרגרינה במקום חמאה? אם כן אז שתהיה רכה או קרה מהמקרר?
תודה על מעשה ידייך הנפלאות, ליאת.
יש לך מתכון למילוי אחר? שוקולד / קקאו?
?הי ניקי.האם לעבד את המצרכים במעבד מזון או בידיים
היי ניקי. כמה זמן צריכות העוגיות להיות בתנור? והאם אפשר להחליף את מלית הפרג בממרח תמרים ושברי אגוזים? שבת שלום!
היי ניקי,
עשיתי בעבר כמה מתכונים מהאתר שלך וזו ההזדמנות להגיד תודה רבה ושהיה מאוד טעים 🙂
לגבי המלית פרג-קניתי קופסא מוכנה של מלית פרג האם זה בסדר?
תודה
מירב מלמד (לא רשום) | 25.06.2012 – 11:15
היי,
איזה אתר יפה ומושקע!
שאלה קטנה- האם חובה להוסיף 2 כפות מיץ לימון?
לא יודעת למה זה לא כל כך מסתדר לי בראש עם בצק פריך…
אפשר פשוט להוסיף 4 כפות מיץ תפוזים?