רולדות ממולאות פרג

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
רולדות ממולאות פרג

רולדות ממולאות פרג

הבצק הנפלא הזה “מכה שנית” ממליצה עליו מכל הלב, הוא כל כך נוח לעבודה

מרכיבים:

420  ג` קמח (3 כוסות)
00  ג` סוכר (חצי כוס)
200 ג` חמאה / מחמאה קרה חתוכה לקוביות
כף אבקת אפיה
2 חלמונים
2 כפות מיץ לימון
2 כפות שמנת חמוצה / מיץ תפוזים

מילויים:
ממרח תמרים
נוטלה
כל מילוי שאוהבים
מילוי פרג

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לחלק את הבצק לשניים.

2. לרדד את שני חלקי הבצק (על נייר אפיה)למרוח מילוי, לגלגל לרולדה, לצנן חצי שעה במקרר.

3. לחתוך לפרוסות, לסדר בתבנית מרופדת בנייר אפיה בשכיבה.

4. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, עד שהדפנות מזהיבות, כמה דקות, לצנן.

 

20058 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

רולדות ממולאות פרג

גולשים מכינים וממליצים:

מעריצה מספר 1 : ניקי הכנתי הערב את הבצק הנ״ל עם ממרח תמרים+אגוזים+קוקוס ורולדה שניה עם ריבת פובידל וקוקוס… יצא טעים בטרוף, בעלי כל רגע לוקח שבלול ומתענג….

87
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיטל

היי ניקי,
האם אפשר להשתמש בקמח תופח במקום רגיל ולוותר על הא. אפייה? ולהשתמש בשמן במקום החמאה / מרגרינה? ואם כן מה כמות השמן? תודה

קורל

היי ניקי
יש לי פרג קנוי זה יצא מר או שיש אפשרות להוריד קצת את המרירות?? אין לי טרי בבית…
תודה מראש…(ודרך אגב כמו כולם פה גם אני כבר התאהבתי באתר והמתכונים… אין עליך!!!)

אילנה

היי ניקי,

שבוע טוב!
אני מאוד נהנית מהמתכונים, וחייבת לשבח את הקטגוריה של “חלמונים מיותרים”- גאוני!

המון תודה על האתר וההשקעה!

שולי

אפשר להחליף עם מעריצה מס׳ 1 ???
מכורה קשות לאתר שלך
תבורכי, חג שמח

טל

כמה פרג לשים באוזני המן וברולדה?

עדי

היי ניקי
איך עושים מילוי פרג פרווה? פעם ניסיתי ויצא מר:/ וכמה זמן לבשל?

תודה ושבת שלום:)

לאה קליין

ניקי יקרה איך מכינים את מילית הפרג? חג שמח לאה