רולדות ממולאות פרג

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
רולדות ממולאות פרג

רולדות ממולאות פרג

הבצק הנפלא הזה “מכה שנית” ממליצה עליו מכל הלב, הוא כל כך נוח לעבודה

מרכיבים:

420  ג` קמח (3 כוסות)
00  ג` סוכר (חצי כוס)
200 ג` חמאה / מחמאה קרה חתוכה לקוביות
כף אבקת אפיה
2 חלמונים
2 כפות מיץ לימון
2 כפות שמנת חמוצה / מיץ תפוזים

מילויים:
ממרח תמרים
נוטלה
כל מילוי שאוהבים
מילוי פרג

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לחלק את הבצק לשניים.

2. לרדד את שני חלקי הבצק (על נייר אפיה)למרוח מילוי, לגלגל לרולדה, לצנן חצי שעה במקרר.

3. לחתוך לפרוסות, לסדר בתבנית מרופדת בנייר אפיה בשכיבה.

4. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, עד שהדפנות מזהיבות, כמה דקות, לצנן.

 

20061 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

רולדות ממולאות פרג

גולשים מכינים וממליצים:

מעריצה מספר 1 : ניקי הכנתי הערב את הבצק הנ״ל עם ממרח תמרים+אגוזים+קוקוס ורולדה שניה עם ריבת פובידל וקוקוס… יצא טעים בטרוף, בעלי כל רגע לוקח שבלול ומתענג….

87
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעל

מה זאת אומרת לאפות כמה דקות?
כמה דקות??

בלה

היי ניקי
כשאת אומרת “לעבד” את מתכוונת להשים את כל המרכיבים במעבד מזון או שאפשר ללוש ידנית?

לאה קליין

ניקי יקרה הכנתי את רולדות הפרג הרולדות איבדו את הצורה באפייה וממש התפשטו מה הסיבה? אולי צריך לשים את הבצק לפני האפייה יותר זמן במקרר כדי שהרולדות יהיו יותר יציבות וישמרו על הצורה?
תודה פורים שמח עם המון מתכונים נהדרים
לאה קליין

מיכל

ניקי יקרה, אחרי הרבה זמן שבו האתר שלך הוא התנ”ך שלי, אפילו גוגל התחיל לשים לי אותו בראש הרשימה… כל כך פשוט, מזמין וטעים. ממש התמכרתי!
כרגע רולדות עם מלית פרג ונוטלה בתנור ובחוץ כבר מחכים מרק עדשים כתומים ובטטות וגם מוסקה שניראית מדהימה.
מגיע לך פירגון ענקי על הארוחות והקינוחים. הכל טעים.! אז תודה ניקי! אמשיך לגלוש ולבשל ולפרגן

לאה קליין

ניקי יקרה על איזה חום אופים את רולדות התמרים? וכמה זמן
האם מאחסנים בקופסה?
תודה ושבת שלום לאה קליין

מגי

היי ניקי מה שלומך?
הצבע של הרולדה בסוף האפיה אמור לצאת לבנבן כזה כמו בתמונה? ולא זהוב?
כמה זמן הן נשמרות בחוץ? או שאולי עדיף במקרר?
האתר שלך מעוצב כל כך יפה, נוח לגלישה ומזמין והכי חשוב מגרה!!

חני

הי ניקי, מה הכוונה לחתוך לפרוסות? לאפות את זה כרולדה עם סימונים של פרוסות ולחתוך בסוף האפייה, או לחתוך ולסדר בתבנית כל עוגייה בנפרד?