רולדות ממולאות פרג

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
רולדות ממולאות פרג

רולדות ממולאות פרג

הבצק הנפלא הזה “מכה שנית” ממליצה עליו מכל הלב, הוא כל כך נוח לעבודה

מרכיבים:

420  ג` קמח (3 כוסות)
00  ג` סוכר (חצי כוס)
200 ג` חמאה / מחמאה קרה חתוכה לקוביות
כף אבקת אפיה
2 חלמונים
2 כפות מיץ לימון
2 כפות שמנת חמוצה / מיץ תפוזים

מילויים:
ממרח תמרים
נוטלה
כל מילוי שאוהבים
מילוי פרג

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לחלק את הבצק לשניים.

2. לרדד את שני חלקי הבצק (על נייר אפיה)למרוח מילוי, לגלגל לרולדה, לצנן חצי שעה במקרר.

3. לחתוך לפרוסות, לסדר בתבנית מרופדת בנייר אפיה בשכיבה.

4. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, עד שהדפנות מזהיבות, כמה דקות, לצנן.

 

18258 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

רולדות ממולאות פרג

גולשים מכינים וממליצים:

מעריצה מספר 1 : ניקי הכנתי הערב את הבצק הנ״ל עם ממרח תמרים+אגוזים+קוקוס ורולדה שניה עם ריבת פובידל וקוקוס… יצא טעים בטרוף, בעלי כל רגע לוקח שבלול ומתענג….

87
תגובות

  הרשם  
עדכן
אסתי

היי ניקי
מה ממליצה יותר המתכון הנוכחי או זה: https://www.nikib.co.il/cakes-dessert/2007/

אני רוצה למלא בפרג, אבל לבצק אני רואה הבדל זה עם חלמונים והשני בלי, מה עדיף?
תודה על הכל!!

מיכל

היי ניקי,
אפשר להקפיא את הרולדות (עוגיות…) לאחר ההכנה?

שיר

בוקר אור לך ניקי,
האם אפשר להחליף את מיץ התפוזים במיץ מקלמנטינה ? (שמנת חמוצה אני לא רוצה ואין לי תפוז.. 🙁
או שייצא חמוץ מידי יחד עם מיץ הלימון ?
תודה ויום טוב

לימור

שלום ניקי, האם אפשר להקפיא את הבצק ?

אנה

היי ניקי
האם אפשר לוותר על השמנת חמוצהמיץ תפוזים בבצק?
חסר לי ושבת היום..
תודה

לימור

שלום לך ניקי, תודה על אתר ממכר!
האם אוכל להכין את המתכון עם קמח תופח במקום קמח רגיל ואבקת אפיה?
תודה

חיה

היי ניקי, כרגיל המתכונים שלך מדהימים.
יש לך רעיון למילוי חלבי לקראת החג?
אין כמוך