


רולדות ממולאות פרג
הבצק הנפלא הזה “מכה שנית” ממליצה עליו מכל הלב, הוא כל כך נוח לעבודה
מרכיבים:
420 ג` קמח (3 כוסות)
00 ג` סוכר (חצי כוס)
200 ג` חמאה / מחמאה קרה חתוכה לקוביות
כף אבקת אפיה
2 חלמונים
2 כפות מיץ לימון
2 כפות שמנת חמוצה / מיץ תפוזים
מילויים:
ממרח תמרים
נוטלה
כל מילוי שאוהבים
מילוי פרג
הכנות:
1. לעבד את המצרכים לבצק, לחלק את הבצק לשניים.
2. לרדד את שני חלקי הבצק (על נייר אפיה)למרוח מילוי, לגלגל לרולדה, לצנן חצי שעה במקרר.
3. לחתוך לפרוסות, לסדר בתבנית מרופדת בנייר אפיה בשכיבה.
4. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, עד שהדפנות מזהיבות, כמה דקות, לצנן.
36541 צפיות 2 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
מעריצה מספר 1 : ניקי הכנתי הערב את הבצק הנ״ל עם ממרח תמרים+אגוזים+קוקוס ורולדה שניה עם ריבת פובידל וקוקוס… יצא טעים בטרוף, בעלי כל רגע לוקח שבלול ומתענג….
יצא טעים ויפה
שלום
אפשר להחליף חמאה במרגרינה?
תודה
ניקי שלום! אני הולכת להכין פעם ראשונה בצק פריך וכדי לא להסתבך…
האם אפשר לוותר על צורת הרולדה להכין עוגיות סנדביץ ?
ועוד משהו – איך אפשר ללוש את הבצק ביד מבלי שהחמאה תתחמם? זה לא הגיוני..
סליחה על הבורות ותודה מראש!(:
הכנתי את העוגיות אתמול וגם כאן הבצק ממש התפורר . פרסתי לאחר הקירור את הרולדות והשכבתי אותן כהמלצתך אבל כל ממרח התמרים נדבק לנייר האפיה, איפה טעיתי?
האם אפשר לשם שמן במקום מרגרינה וחמאה?
האם אפשר לשים במקום חמאה / מרגרינה שמן?
האם אפשר לשם 4 כפות מיץ ליצון במקום 2 כפות מיץ לימון ו2 כפות מיץ תפוזים/שמנת מתוקה ואם לא אז מה לשם?