


רולדות ממולאות פרג
הבצק הנפלא הזה “מכה שנית” ממליצה עליו מכל הלב, הוא כל כך נוח לעבודה
מרכיבים:
420 ג` קמח (3 כוסות)
00 ג` סוכר (חצי כוס)
200 ג` חמאה / מחמאה קרה חתוכה לקוביות
כף אבקת אפיה
2 חלמונים
2 כפות מיץ לימון
2 כפות שמנת חמוצה / מיץ תפוזים
מילויים:
ממרח תמרים
נוטלה
כל מילוי שאוהבים
מילוי פרג
הכנות:
1. לעבד את המצרכים לבצק, לחלק את הבצק לשניים.
2. לרדד את שני חלקי הבצק (על נייר אפיה)למרוח מילוי, לגלגל לרולדה, לצנן חצי שעה במקרר.
3. לחתוך לפרוסות, לסדר בתבנית מרופדת בנייר אפיה בשכיבה.
4. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, עד שהדפנות מזהיבות, כמה דקות, לצנן.
36985 צפיות 19 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
מעריצה מספר 1 : ניקי הכנתי הערב את הבצק הנ״ל עם ממרח תמרים+אגוזים+קוקוס ורולדה שניה עם ריבת פובידל וקוקוס… יצא טעים בטרוף, בעלי כל רגע לוקח שבלול ומתענג….
הי
את לא מורחת ביצה מעל?
אני מכינה את הבצק עם וו לישה במיקסר ולא מתהווה בצק ,נשאר פירורים.
מה הטעות שלי .
שלום ניקי יש לי שאלה
אם אני מכינה את הרולדה ביחד עם המילוי. כמה ימים אפשר להשאיר כך את הרולדה עד לאפייה??
שלום לך ניקי,
האם ניתן להשתמש בקמח דגנים או מלא במקום בקמח לבן?
ברצוני לשבח את האתר שלך, הכל פשוט קל וטעים.
ניקי.. פשוט אין מילים כ’כ טעים!!!
ועוד שאלה..
לחמם את החמאה במיקרוגל או שפשוט להוציא מהמקרר ולהכניס את זה עם שאר המרכיבים?
היי ניקי.
שאלה.. אני רוצה לקנות מלית פרג ואני לא יודעת איזה לקנות.. איזה מלית פרג היא טעימה ואת ממליצה לקנות?
ותודה.