מאפינס שיש שוקולד וניל
תראו איזה עוגות יפהפיות יצאו לי שילוב נהדר של שוקולד ווניל והתוצאה ואוו תסתכלו בעצמכם ואני לא אחראית למי שמתמכר כל מה שצריך זה רק ביס אחד, המאפינס האלה נפלאים במיוחד לילדים ואפשר אפילו לשתף אותם.
תעזבו את המיקסר הגדול זה מיותר תכינו קערה ומטרפה תפעילו את התנור ותוך 10 דקות המאפינס באפייה, מתנפחים לאיטם מקבלים אווריריות ואיזו רכות נהדרת לתת ביס ולמהר לקחת עוד אחד.
הכנתי אותם בשיטה שונה ממרח שוקולד שמוסיף עסיסיות וטעם ובלי לערבב עם סכין העדפתי להשתמש בכפיות שיתנו לי הפרדת צבעים יותר טובה של שוקולד וניל ועדיין הכל משתלב ביחד, ממש כמו עוגות קטנות ומהממות.
12 מאפינס (תלוי בגודל)
מרכיבים:
2 ביצים בינוניות
150 ג' סוכר (חצי כוס + 2 כפות מלאות)
120 מ"ל שמן (חצי כוס)
2 כפיות סוכר וניל
180 מ"ל שמנת מתוקה (שלושת רבעי כוס)
210 ג' קמח רגיל (כוס וחצי)
כפית וחצי א. אפייה
קורט מלח
כף מלאה ממרח שוקולד
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מאפות ולשמן תבנית שקעים.
2. בעזרת מטרפה לטרוף חזק ביצים וסוכר כדקה, להוסיף את השמנת המתוקה והשמן ולטרוף בלילה אחידה לסיים עם הקמח והא. אפייה ולערבב לתערובת אחידה.
3. להוציא 3/4 כוס מהתערובת לקערה להוסיף את הממרח שוקולד ולערבב לעיסה כהה אחידה.
4. עכשיו אפשר לשחק, לשים כפית מלאה מהתערובת הבהירה להוסיף מהכהה ועוד מהתערובת הבהירה ולמלא את השקעים עד 3/4 גובה. חשוב לשים יותר מהתערובת הבהירה שהתערובת הכהה לא תשתלט על הכל.
5. לנער בעדינות את התבנית ולאפות כ 20 – 25 דקות מומלץ לבדוק עם קיסם במרכז המאפינס במספר מקומות.