


מאפינס וניל בציפוי נוטלה
אני מכינה המון סוגים של מאפינס, שוקולד, קפה, תפוחים ואפילו גבינה אבל בסוף בסוף אני חוזרת למאפינס וניל, אולי בגלל שיש לי פינה חמה בלב למאפינס הראשונים שהכנתי ואולי בגלל שהם פשוטים וטעימים והמצרכים תמיד זמינים לי ואולי כי סתם מתחשק לי. הפעם הוספתי נוטלה שיהיה יותר מעניין.
12 מאפינס
מרכיבים:
2 ביצים בינוניות
כוס סוכר
חצי כוס שמן
2 כפיות סוכר וניל
3/4 כוס שמנת מתוקה
כוס וחצי קמח תופח
קורט מלח
נוטלה
הכנות:
1. לטרוף ביצים וסוכר להוסיף את שאר המצרכים לצקת את הבלילה לעטרות נייר ולמלא עד 3/4 גובה.
2. חום בינוני 180 מעלות כ 20 דקות.
3. לחמם במיקרו 2 – 3 כפות נוטלה ולשים מעט על כל מאפינס.
הערות:
נהדרים גם בלי הנוטלה.
24000 צפיות 4 צפיות היום
היי ניקי, בדרך כלל אני לא מגיבה אבל הפעם אני חייבת! לקח לי זמן למצוא מתכון מוצלח למאפינס וניל עד שהגעתי אלייך
המתכון הזה פשוט מדהים!!! יצא לי מוצלח, אוורירי וטעים
תודה רבה רבה תבורכי.
אין לי שמנת מתוקה יש משהו אחר שאני יכולה לשים?
היי, האם אני יכולה להכניס אותם למקפיא לשבוע? או לצפות אותן בשוקול ד קראנצ’?