עוגת תפוזים ושיבולת שועל בחושה
הבן שלי מאוד אוהב לקחת עוגה לבית הספר, אחרי הכריך הוא מתפנק לו בכיף הוא גם נותן לחברים וככה כולם נהנים. לפעמים בשעה מאוחרת בלילה
אני שמה לב שהעוגה נגמרה אז מה עושים הרי אני לא מתכוונת לאכזב את הילדים.
כאן נכנסות לפעולה עוגות של 5 דקות הכנה בחישה ולתנור, 45 דקות והילדים מאושרים
תבנית 24.
מרכיבים:
4 ביצים
200 ג' סוכר (כוס)
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
כוס קוקוס
חצי כוס שיבולת שועל אינסטנט
כוס וחצי קמח תופח
הכנות:
1. לטרוף ביצים וסוכר, להוסיף את שאר המצרכים לפי הסדר ולערבב לבלילה אחידה וללא גושים.
2. חום בינוני 180 מעלות כ 45 דקות או עד שהעוגה מתייצבת ומזהיבה.