מאפינס שוקולד פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס שוקולד פרווה

מאפינס שוקולד פרווה

5 דקות לקח לי להכין את המאפינס ולהכניס לתנור, יש מתכונים שכל אמא צריכה להחזיק בשלוף. יש אורחים בדרך או שלילדים מתחשק משהו מתוק, אני צריכה משהו מהיר לערבב ולתנור בלי להתעסק יותר מידי.
המאפינס האלה זה בדיוק המתכון בשביל זה. אני אוהבת להכין אותם קטנטנים שתצא לי כמות גדולה ואם אני מצליחה אני אפילו מקפיאה.

14 מאפינס גדולים
מאפינס קטנטנים 50 יחידות

מרכיבים:

50 ג’ שוקולד מריר
2 כפות גדושות אבקת שוקולית
3 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
280 ג’ קמח (2 כוסות)
2 כפיות א. אפיה
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
180 מ”ל מים (שלושת רבעי כוס)
כפית תמצית וניל

ציפוי שוקולד (לא חובה) :
100 ג’ שוקולד מריר
120 מ”ל ריץ / שמנת מתוקה (חצי כוס)

הכנות:

  1. 1. לשבור את השוקולד לקוביות לשים במיקרו להמיס עד שהוא רך, לערבב לקרם חלק ללא גושים.

2. לטרוף ביצים וסוכר כמה שניות להוסיף את השוקולד המומס לערבב ולהוסיף את השוקולית, שמן ומים.

3. להוסיף את הקמח והאבקת אפייה ולערבב עד שהכל אחיד וחלק.

אפשרות נוספת להכנה במיקסר:
לשים את הביצים והסוכר במיקסר להקציף 10 שניות במהירות גבוהה, להנמיך מהירות ולהוסיף במהירות נמוכה את השוקולד המומס להקציף במהירות נמוכה עד שהכל אחיד, להוסיף את השוקולית השמן והמים ובסוף את הקמח והאבקת אפייה, להקציף במהירות נמוכה עד שהכל אחיד וחלק.

4. למלא את השקעים עד 3/4 גובה לאפות כ 20 דקות.

5. הכנת הציפוי:
לחמם מחבת עם השמנת לפני שהשמנת רותחת להוריד מהאש, לשבור את השוקולד לקוביות להוסיף לשמנת יחד עם השוקולית ולערבב עד שהכל חלק ללא גושים, אפשרות נוספת להשתמש במיקרו.

6. לצפות את המאפינס עם קרם השוקולד.

כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא.

78585 צפיות 42 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס שוקולד פרווה
מאפינס שוקולד פרווהמאפינס שוקולד פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

רות : “כל המשפחה התלהבה יצא מעולה תודה רבה וכל המתכונים כאן ניפלאים”

נחמה : “יצא מדהים ואפילו הלא אכלנים במשפחה נהנו ובקשו עוד!”

470
תגובות

  הרשם  
עדכן
אביגיל

קודם כל יצא לי מושלםםם בעלי חיסל חצי והילדים את השאר.
שאלה. כשהמסתי את השוקולד יצא טוב וחלק אבל כמה שניות אחר כך השוקולד התקשה. כשהוספתי את שאר המצרכים ממש הייתי צריכה לשבור אותו מהקרעה ולקלף והיו גושים בבלילה. בכל זאת יצא טעים אבל איך להימנע מזה שוב?

1 28 29 30