מאפינס שוקולד פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס שוקולד פרווה

מאפינס שוקולד פרווה

5 דקות לקח לי להכין את המאפינס ולהכניס לתנור, יש מתכונים שכל אמא צריכה להחזיק בשלוף. יש אורחים בדרך או שלילדים מתחשק משהו מתוק, אני צריכה משהו מהיר לערבב ולתנור בלי להתעסק יותר מידי.
המאפינס האלה זה בדיוק המתכון בשביל זה. אני אוהבת להכין אותם קטנטנים שתצא לי כמות גדולה ואם אני מצליחה אני אפילו מקפיאה.

14 מאפינס גדולים
מאפינס קטנטנים 50 יחידות

מרכיבים:

50 ג’ שוקולד מריר
2 כפות גדושות אבקת שוקולית
3 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
280 ג’ קמח (2 כוסות)
2 כפיות א. אפיה
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
180 מ”ל מים (שלושת רבעי כוס)
כפית תמצית וניל

ציפוי שוקולד (לא חובה) :
100 ג’ שוקולד מריר
120 מ”ל ריץ / שמנת מתוקה (חצי כוס)

הכנות:

  1. 1. לשבור את השוקולד לקוביות לשים במיקרו להמיס עד שהוא רך, לערבב לקרם חלק ללא גושים.

2. לטרוף ביצים וסוכר כמה שניות להוסיף את השוקולד המומס לערבב ולהוסיף את השוקולית, שמן ומים.

3. להוסיף את הקמח והאבקת אפייה ולערבב עד שהכל אחיד וחלק.

אפשרות נוספת להכנה במיקסר:
לשים את הביצים והסוכר במיקסר להקציף 10 שניות במהירות גבוהה, להנמיך מהירות ולהוסיף במהירות נמוכה את השוקולד המומס להקציף במהירות נמוכה עד שהכל אחיד, להוסיף את השוקולית השמן והמים ובסוף את הקמח והאבקת אפייה, להקציף במהירות נמוכה עד שהכל אחיד וחלק.

4. למלא את השקעים עד 3/4 גובה לאפות כ 20 דקות.

5. הכנת הציפוי:
לחמם מחבת עם השמנת לפני שהשמנת רותחת להוריד מהאש, לשבור את השוקולד לקוביות להוסיף לשמנת יחד עם השוקולית ולערבב עד שהכל חלק ללא גושים, אפשרות נוספת להשתמש במיקרו.

6. לצפות את המאפינס עם קרם השוקולד.

כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא.

47161 צפיות 49 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס שוקולד פרווה
מאפינס שוקולד פרווהמאפינס שוקולד פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

רות : “כל המשפחה התלהבה יצא מעולה תודה רבה וכל המתכונים כאן ניפלאים”

נחמה : “יצא מדהים ואפילו הלא אכלנים במשפחה נהנו ובקשו עוד!”

452
תגובות

  הרשם  
עדכן
אושרית

הי ניקי
אין לי שוקולד מריר
מה אפשר במקום?
קקאו/שוקולית?
תודה

עינב

היי,
אני צריכה 35 מאפינס בינוניים .. המתכון הזה יכול להתאים? אם לא אשמח למתכון אחר
תודההההה

ענבר

היי ניקי עזרה דחופה משום מה הביצים והשוקולד לא מתאחדים לקרם אחיד במיקסר יש לך מושג למה?

סיון

היי ניקי
האם להקפיא מיד לאחר האפיה או שיש להמתין שיתקרר?
כמה זמן ניתן להקפיא?
כמה זמן לפני יש להפשיר?
תודה

מיטל

היי ניקי, האם אפשרי להכין בתבניות עוגה אישיות? הכמות הינה אותה כמות?

טיטי

אין ניקי אין על זה
חולה על שוקולד ויצא לי טעים!!!
ניקי אין מתכון שלך שניסיתי ולא התאהבתי!!
כל הכבוד לך!!

לימור

היי ניקי
האם אפשר לשים מיץ תפוזים במקום המים?