מאפינס לימון
קבלו את המאפינס לימון הכי טעימים שיש, הם קלים רכים נחטפים צבע מקסים והלימון נותן להם טעם מפתיע ביותר ובשביל הטויסט הקטן אני הוספתי נענע ועוד לא אמרתי שהם פרווה.
תבנית שקעים
20 יחידות
מרכיבים:
3 ביצים
200 ג' סוכר (כוס)
קורט מלח
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוזים
גרידה מלימון אחד
מיץ מלימון אחד
210 ג' קמח תופח (כוס וחצי)
כפית נענע קצוצה דק
הכנות:
1. במיקסר להקציף ביצים, סוכר ומלח, תוך כדי הקצפה להוסיף את השמן בזרם דק ולהמשיך להקציף עוד כמה דקות.
2. להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף את מיץ הלימון, גרידה ואת מיץ התפוזים, את הקמח במינימום עירבוב עד שהבלילה חלקה ללא גושים, להוסיף את הנענע.
3. חום בינוני 180 מעלות כ 20 דקות או שקיסם יוצא נקי והמאפינס זהובים.
גולשים מכינים וממליצים:
גלית : "הכנתי שבוע שעבר את המאפינס, יצא מדהים רך ולימוני בדיוק במידה, מכינה שוב עכשיו למסיבת ט״ו בשבט של המושב. מתה על האתר שלך! תודה"