יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

בראוניז וחיתוכיות עוגות גבינה עוגות וקינוחים עוגות ללא הקצפה עוגות שוקולד

בראוניז שוקולד גבינה

26 יוני 2013
(Visited 26,193 times, 11 visits today)
בראוניז שוקולד גבינה

בראוניז שוקולד גבינה

אחת העוגות שאני הכי אוהבת איזה שילוב נהדר של שוקולד. שכבת שוקולד עסיסית לחה ושוקולדית מעל שכבת גבינה עם שוקולד לבן אין מצב שמישהו יכול לעמוד בפני השילוב הזה זה טעים ויותר מזה.
תחתכו לקוביות קטנות ותנסו לא לגמור את זה כל כך מהר. עוגה חלומית שברגע שהיא נגמרת הולכים להכין עוד אחת…

תבנית 20X30

מרכיבים:

100 ג’ שוקולד מריר
100 ג’ חמאה
200 ג’ סוכר (כוס)
כף סוכר חום בהיר דמררה
2 ביצים גדולות
כף גדושה אבקת שוקולית
140 ג’ קמח (כוס)

שכבת הגבינה:
500 ג’ גבינה לבנה 9%
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
כפית תמצית וניל
כף אבקת אינסטנט וניל
2 כפות קמח
100 ג’ שוקולד לבן
2 כפות חלב
ביצה

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

  • עוגת שוקולד רכה ועסיסית

    תעזבו הכל זאת העוגת שוקולד הכי טובה שהכנתי, עולה על כל האחרות העוגה הזאת מדהימה. תסתכלו בסרטון ותראו כמה שהיא קלה להכנה.
    תדמיינו עוגת שוקולד מהחלומות רכה, לחה ועסיסית ולמרבה הפלא היא על בסיס מים. לא יאמן כמה שהיא טובה.
    מרגע שתכינו אותה לא תכינו עוגה אחרת איזה מרקם שוקולדי מופלא, כמה שהיא רכה. לפני הכל תשמרו במחברת המתכונים אתם תודו לי אחר כך היא שווה ברמות ואפילו יותר מזה.

     

    תבנית 24

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשבור את השוקולד לקוביות ולשים בקערה, להוסיף את החמאה ולהמיס במיקרו, לערבב עד שהכל אחיד.
להוסיף את הסוכרים לערבב עד שהכל אחיד, לטרוף את הביצים עם מזלג ולהוסיף לשוקולד המומס תוך כדי בחישה מהירה.

3. להוסיף את הקמח ואת האבקת שוקולית ולערבב עד שהכל אחיד, העיסה קצת קשה אבל אפשר להסתדר איתה.

4. לשמן תבנית או לשים נייר אפייה להעביר את העיסה ולשטח באופן שווה.

5. לאפות כ 12 דקות, השכבה העליונה מעט מתקשה.

6. בזמן שהבראוניז בתנור לעבוד בזריזות, לשבור את השוקולד הלבן לקוביות להוסיף כף חלב ולהמיס במיקרו, לערבב עד שהכל אחיד זה לוקח קצת מן עד שהכל אחיד. לערבב בקערה את מצרכי שכבת הגבינה כולל השוקולד.

7. להוציא את הבראוניז מהתנור וישר לשים ערימות של הגבינה בעזרת כף, להתחיל בדפנות ולהתקדם לכיוון האמצע עד שהכל מכוסה, אפשר קצת למרוח שיהיה שווה.

8. להחזיר לתנור ולאפות עוד כ 25 דקות או עד ששכבת הגבינה מתייצבת והאמצע מעט נע.

*9. לקרר ולהכניס למקרר לפחות לכמה שעות ואם אפשר אפילו יותר זה רק עושה לעוגה טוב.

Chocolate Cheesecake Brownies

כדאי לדעת ש…
אפשר להשתמש בגבינה 5%, ניתן להכין מספר ימים מראש ולשמור במקרר. אפשר להכין בלי השוקולד הלבן למרות שיותר טעים עם השוקולד. אפשר להחליף את החמאה בקצת יותר משליש כוס שמן. ניתן לוותר על הסוכר החום.
כדאי מראש להכפיל כמויות העוגה הזאת מדהימה.

בראוניז שוקולד גבינהבראוניז שוקולד גבינהבראוניז שוקולד גבינהבראוניז שוקולד גבינה

בראוניז שוקולד גבינהבראוניז שוקולד גבינהבראוניז שוקולד גבינהבראוניז שוקולד גבינה

גולשים מכינים וממליצים:

חפצי : “הכנתי ליומולדת של אימי כיסוני בטטה ואת הבראוניז הזה ויצא מושלםםםם
היה הרבה אוכל… אבל הם התעלו על כולם קיבלתי המון מחמאות”

תהילה : “כשהחמות מגיעה לשבת, לא לוקחים סיכון 🙂
יצא מ ע ו ל ה!
ובנוסף הכנתי את המוסקה, פשטידת קישואים, סלט חצילים ואורז עם אטריות,
חזרתי ניקי, לאמר לך פשוט תודה!”

שיר : “וואוווו יצא מושלם! התענגתי על כל ביס!”

נעמי : “אפיתי את העוגה ויצא מדהים.
כולם נהנו!”

דנה : “עוגה פשוט מטורפת!!! טעימה שבא לסיים את כל התבנית לבד, עושה את זה שוב ושוב ושוב… וגם החברות כבר ביקשו את המתכון להכין גם! תודה רבה!”

אביגיל : “וואו, וואו, ועוד פעם וואו! תודה”

הרשם
עדכן
541 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי, האם ניתן לשים שתי חפיסות שוקולד לבן לשכבת הגבינה בכדי שיהיה לה טעם יותר שוקולדי?

היי ניקי .אני רוצה להכין תעוגה אבל יש לי גבינה 5% השאלה אם אפשרי עם 5%
ושוקולד לבן רגיל אין לי,יש לי שוקולד לבן ואוראו.
האם אני יכולה להכין תעוגה ויצא מוצלחת????

היי יצא ממש לא מוצלח דביק ולא טעים בכלל

היי , יצא מוש , אנחנו עושים שוב ….
ניקי את אלופה.

טעיתי בכמות של החמאה ושמתי רק 50 🙁
היא עכשיו בתנור.. מה המשמעות?

יש מצב להחליף שוקולד לבן בשמנת מתוקה?
אין לי שוקולד ובא לי שיצא עשיר. הולך? תודה:)

תודה על המתכונים בעיקר על הההצעות ארוחה חלבית לשבועות. מאורגן ממש ! שאלה- כשאת כותבת קמח את מתכוונת לתופח?