יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

בראוניז וחיתוכיות עוגות גבינה עוגות וקינוחים עוגות ללא הקצפה עוגות שוקולד

בראוניז שוקולד גבינה

26 יוני 2013
(Visited 29,791 times, 1 visits today)
בראוניז שוקולד גבינה

בראוניז שוקולד גבינה

אחת העוגות שאני הכי אוהבת איזה שילוב נהדר של שוקולד. שכבת שוקולד עסיסית לחה ושוקולדית מעל שכבת גבינה עם שוקולד לבן אין מצב שמישהו יכול לעמוד בפני השילוב הזה זה טעים ויותר מזה.
תחתכו לקוביות קטנות ותנסו לא לגמור את זה כל כך מהר. עוגה חלומית שברגע שהיא נגמרת הולכים להכין עוד אחת…

תבנית 20X30

מרכיבים:

100 ג' שוקולד מריר
100 ג' חמאה
200 ג' סוכר (כוס)
כף סוכר חום בהיר דמררה
2 ביצים גדולות
כף גדושה אבקת שוקולית
140 ג' קמח (כוס)

שכבת הגבינה:
500 ג' גבינה לבנה 9%
100 ג' סוכר (חצי כוס)
כפית תמצית וניל
כף אבקת אינסטנט וניל
2 כפות קמח
100 ג' שוקולד לבן
2 כפות חלב
ביצה

אולי תאהב גם את...♥

  • מאפינס שוקולד צ'יפס ב 10 דקות הכנה

    מאפינס שוקולד צ'יפס שמרגישים את טעם השוקולד בכל ביס הם רכים ופשוטים ביותר, תפנו לכם 10 דקות זה הכל והמאפינס בדרכם לתנור ואפילו לא הוצאתי את המיקסר לערבב למלא את השקעים ותנו לתנור לעשות את שלו.
    עשיתי שינוי קטן שההפך את המאפינס מטובים למדהימים, רציתי שהשוקולד יורגש אבל לא ישתלט אז החלטתי לא להשתמש בשוקולד צ'יפס אלא לעשות משהו אחר שינוי קטן והמאפינס יצאו רכים נימוחים ושוקולדים, מוזמנים לקרוא את המתכון.
    רוצים להעסיק את הילדים תכינו איתם זה באמת קלי קלות, כמה חבל שזה רק 11 יחידות.

    11 מאפינס

  • רולדת כתמים מדהימה

    איזה רולדה משגעת! ממבט ראשון היא נראית מסובכת ומי רוצה להתעסק עם עוגות מסובכות.
    הרולדה הזאת ממש לא קשה להכנה והכתמים האלה יוצאים נהדר והכנתי בדרך שהיא קלה ביותר.
    אני כן ממליצה להשתמש בשקי זילוף זה מאוד מקל על ההכנה של העוגה. אם אני מגזימה לקח לי 20 דקות להכניס את העוגה לתנור באמת לא עוגה קשה ואיזו רולדה יפהפייה יצאה לי.
    בא לכם להרשים את האורחים ? זאת בדיוק העוגה בשביל לעשות רושם ואחרי שחותכים מגלים איזו עוגה מעלפת!
    הטעם נהדר מי לא אוהב וניל ? המראה מדהים שתבינו אביב נשאר איתי במטבח כי הוא התלהב מהשילוב של הצבעים.
    תרוצו להכין. אין בעיה לשמור בהקפאה מספר ימים. לפני שמתחילים להכין כדאי לראות את הסרטון.

  • עוגת שיש בחושה ורכה ב 10 דקות עבודה

    עוגה יפהפייה! בפירוש אחת העוגות היפות שהכנתי. עוגת שיש מפנקת וטעימה בטירוף.
    החלטתי לשחק עם הבלילות לא סתם לקשקש עם סכין בשביל ליצור צורות אלא ממש להשקיע.
    הכנתי עוגה בחושה וביתית שום דבר מסובך מה שיפה בעוגה הזאת שהיא יוצאת אחרי שחותכים ממש כמו זברה בצורת פסים. רק אחרי שחותכים את העוגה מבינים כמה שהיא יפה. היא על בסיס שמן בלי טיפת חמאה או מרגרינה, כל מה שאתם צריכים זה 10 דקות והעוגה נכנסת לתנור. מסוג העוגות הבחושות שאי אפשר להפסיק ליישר וליישר עוד קצת, תהנו מהמחמאות 🙂

    תבנית 24

  • שבלולי קינמון וסוכר מהירים

    הקטנים האלה טעימים! קבלו סינרול לעצלנים בלי להשקיע אני מבטיחה. אתם מכירים את הרגע שמתחשק משהו מתוק בלי להשקיע יותר מידי ? אני בעד קיצורי דרך בלי להכין בצק לחכות להתפחה אין לי זמן רציתי משהו יותר פשוט.
    לרגעים כאלה בדיוק אני מחזיקה בבית בצק שמרים עלים. אחת ל… יוצא לי להשתמש בו והוא נהדר.
    בלי להפעיל את המיקסר או ללכלך כלים כל מה שצריך לפתוח את הבצק ולהכין שבלולי סוכר וקינמון מעולים!
    זה הכי קל שיש לפזר לגלגל לחתוך ולתנור. אין משהו יותר קל מזה.

    40 שבלולים

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשבור את השוקולד לקוביות ולשים בקערה, להוסיף את החמאה ולהמיס במיקרו, לערבב עד שהכל אחיד.
להוסיף את הסוכרים לערבב עד שהכל אחיד, לטרוף את הביצים עם מזלג ולהוסיף לשוקולד המומס תוך כדי בחישה מהירה.

3. להוסיף את הקמח ואת האבקת שוקולית ולערבב עד שהכל אחיד, העיסה קצת קשה אבל אפשר להסתדר איתה.

4. לשמן תבנית או לשים נייר אפייה להעביר את העיסה ולשטח באופן שווה.

5. לאפות כ 12 דקות, השכבה העליונה מעט מתקשה.

6. בזמן שהבראוניז בתנור לעבוד בזריזות, לשבור את השוקולד הלבן לקוביות להוסיף כף חלב ולהמיס במיקרו, לערבב עד שהכל אחיד זה לוקח קצת מן עד שהכל אחיד. לערבב בקערה את מצרכי שכבת הגבינה כולל השוקולד.

7. להוציא את הבראוניז מהתנור וישר לשים ערימות של הגבינה בעזרת כף, להתחיל בדפנות ולהתקדם לכיוון האמצע עד שהכל מכוסה, אפשר קצת למרוח שיהיה שווה.

8. להחזיר לתנור ולאפות עוד כ 25 דקות או עד ששכבת הגבינה מתייצבת והאמצע מעט נע.

*9. לקרר ולהכניס למקרר לפחות לכמה שעות ואם אפשר אפילו יותר זה רק עושה לעוגה טוב.

Chocolate Cheesecake Brownies

כדאי לדעת ש…
אפשר להשתמש בגבינה 5%, ניתן להכין מספר ימים מראש ולשמור במקרר. אפשר להכין בלי השוקולד הלבן למרות שיותר טעים עם השוקולד. אפשר להחליף את החמאה בקצת יותר משליש כוס שמן. ניתן לוותר על הסוכר החום.
כדאי מראש להכפיל כמויות העוגה הזאת מדהימה.

בראוניז שוקולד גבינהבראוניז שוקולד גבינהבראוניז שוקולד גבינהבראוניז שוקולד גבינה

בראוניז שוקולד גבינהבראוניז שוקולד גבינהבראוניז שוקולד גבינהבראוניז שוקולד גבינה

גולשים מכינים וממליצים:

חפצי : "הכנתי ליומולדת של אימי כיסוני בטטה ואת הבראוניז הזה ויצא מושלםםםם
היה הרבה אוכל… אבל הם התעלו על כולם קיבלתי המון מחמאות"

תהילה : "כשהחמות מגיעה לשבת, לא לוקחים סיכון 🙂
יצא מ ע ו ל ה!
ובנוסף הכנתי את המוסקה, פשטידת קישואים, סלט חצילים ואורז עם אטריות,
חזרתי ניקי, לאמר לך פשוט תודה!"

שיר : "וואוווו יצא מושלם! התענגתי על כל ביס!"

נעמי : "אפיתי את העוגה ויצא מדהים.
כולם נהנו!"

דנה : "עוגה פשוט מטורפת!!! טעימה שבא לסיים את כל התבנית לבד, עושה את זה שוב ושוב ושוב… וגם החברות כבר ביקשו את המתכון להכין גם! תודה רבה!"

אביגיל : "וואו, וואו, ועוד פעם וואו! תודה"

הרשם
עדכן
546 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות