יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

בראוניז וחיתוכיות עוגות גבינה עוגות וקינוחים עוגות ללא הקצפה עוגות שוקולד

בראוניז שוקולד גבינה

26 יוני 2013
(Visited 27,826 times, 1 visits today)
בראוניז שוקולד גבינה

בראוניז שוקולד גבינה

אחת העוגות שאני הכי אוהבת איזה שילוב נהדר של שוקולד. שכבת שוקולד עסיסית לחה ושוקולדית מעל שכבת גבינה עם שוקולד לבן אין מצב שמישהו יכול לעמוד בפני השילוב הזה זה טעים ויותר מזה.
תחתכו לקוביות קטנות ותנסו לא לגמור את זה כל כך מהר. עוגה חלומית שברגע שהיא נגמרת הולכים להכין עוד אחת…

תבנית 20X30

מרכיבים:

100 ג' שוקולד מריר
100 ג' חמאה
200 ג' סוכר (כוס)
כף סוכר חום בהיר דמררה
2 ביצים גדולות
כף גדושה אבקת שוקולית
140 ג' קמח (כוס)

שכבת הגבינה:
500 ג' גבינה לבנה 9%
100 ג' סוכר (חצי כוס)
כפית תמצית וניל
כף אבקת אינסטנט וניל
2 כפות קמח
100 ג' שוקולד לבן
2 כפות חלב
ביצה

אולי תאהב גם את...♥

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

  • עוגת דבש ב 5 דקות הכנה

    איזה כיף ראש השנה בדרך ושוב מדברים על עוגות דבש והפעם אני מביאה את אחת מעוגות הדבש הכי קלות שיש, ללא מיקסר כל העוגה נעשית בערבוב ידני, לא צריך תחליפים כי העוגה הזאת פרווה ומצרכים שיש לכל אחד בבית.
    בכל העוגה הזאת יש ביצה אחת איך זה יכול להיות ? עוגת אינגליש קייק עם ביצה אחת ולא צריך יותר.
    חסכתי בכלים בסך הכל קערה אחת וזהו לקח לי חמש דקות להכין והעוגה נכנסה לתנור. יש יותר טוב מזה ?
    תנו לי רק עוגות כאלה שלא עובדים קשה והתוצאה נהדרת. עוגה דבש רכה משגעת מזכירה את העוגות דבש של פעם של הסבתות. תכירו את הלהיט הלהיט החדש של ראש השנה, עוגת דבש פרווה בחמש דקות הכנה.

    אינגליש קייק

  • עוגיות רולדה פרווה הכי ממכרות שיש!

    בצק מופלא! והכי טוב בבצק הזה שהוא פרווה הוא נוח לעבודה ויוצאות עוגיות מדהימות.
    אם כבר עוגיות ליד הקפה משהו מתוק בקטנה אז רק העוגיות האלה, הן נחטפות!
    אני רוצה לומר לכם שאין בהן הרבה שמן ואפילו הורדתי בכמות הסוכר העיקר שיהיה כיף לאכול בלי ריגשי אשם.
    תמיד רציתי שתיהיה לי רולדה ללא חמאה או מרגרינה ושהבצק יהיה קל לעבודה (לא דבר פשוט לבצע) והצלחתי!
    הבצק הזה מעולה והוא נותן תוצאה נהדרת.

    2 רולדות

  • עוגת מוס קפה משגעת וממכרת!

    הגיע הזמן לאחת מעוגות המוס הכי חביבות עליי.  אני מכינה את העוגה הזאת כבר שנים ורק בתקופה האחרונה הבנתי שלא העלתי את המתכון לאתר כמובן שמיהרתי לצלם וגם הכנתי סרטון לעוגה היפהפייה הזאת שיהיה הכי קל להכנה.
    אני אוהבת את המוס קפה הוא לא סתם מוס וניל יש לו טעם קפוצ'ינו נהדר בעזרת הקפה והמייפל וגם אם אתם לא אוהבים קפה תנסו השילוב ביחד עם הווניל זה קסם! אני ואביב לא מפסיקים לטעום מהקערה ואוו כמה טעים.
    בסיס שוקולדי עשיר עם מוס טעים וגם הוספתי בישקוטים שחוצים את העוגה והכל ביחד נותן עוגת רושם יפהפייה.
    חוששים מעבודה קשה ? ממש לא ההכנה קלה ופשוטה וזאת עוגה שרק רוצים לאכול ממנה שוב ושוב.
    תסתכלו על התמונות ותדמיינו את הביס 🙂

    תבנית 24

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשבור את השוקולד לקוביות ולשים בקערה, להוסיף את החמאה ולהמיס במיקרו, לערבב עד שהכל אחיד.
להוסיף את הסוכרים לערבב עד שהכל אחיד, לטרוף את הביצים עם מזלג ולהוסיף לשוקולד המומס תוך כדי בחישה מהירה.

3. להוסיף את הקמח ואת האבקת שוקולית ולערבב עד שהכל אחיד, העיסה קצת קשה אבל אפשר להסתדר איתה.

4. לשמן תבנית או לשים נייר אפייה להעביר את העיסה ולשטח באופן שווה.

5. לאפות כ 12 דקות, השכבה העליונה מעט מתקשה.

6. בזמן שהבראוניז בתנור לעבוד בזריזות, לשבור את השוקולד הלבן לקוביות להוסיף כף חלב ולהמיס במיקרו, לערבב עד שהכל אחיד זה לוקח קצת מן עד שהכל אחיד. לערבב בקערה את מצרכי שכבת הגבינה כולל השוקולד.

7. להוציא את הבראוניז מהתנור וישר לשים ערימות של הגבינה בעזרת כף, להתחיל בדפנות ולהתקדם לכיוון האמצע עד שהכל מכוסה, אפשר קצת למרוח שיהיה שווה.

8. להחזיר לתנור ולאפות עוד כ 25 דקות או עד ששכבת הגבינה מתייצבת והאמצע מעט נע.

*9. לקרר ולהכניס למקרר לפחות לכמה שעות ואם אפשר אפילו יותר זה רק עושה לעוגה טוב.

Chocolate Cheesecake Brownies

כדאי לדעת ש…
אפשר להשתמש בגבינה 5%, ניתן להכין מספר ימים מראש ולשמור במקרר. אפשר להכין בלי השוקולד הלבן למרות שיותר טעים עם השוקולד. אפשר להחליף את החמאה בקצת יותר משליש כוס שמן. ניתן לוותר על הסוכר החום.
כדאי מראש להכפיל כמויות העוגה הזאת מדהימה.

בראוניז שוקולד גבינהבראוניז שוקולד גבינהבראוניז שוקולד גבינהבראוניז שוקולד גבינה

בראוניז שוקולד גבינהבראוניז שוקולד גבינהבראוניז שוקולד גבינהבראוניז שוקולד גבינה

גולשים מכינים וממליצים:

חפצי : "הכנתי ליומולדת של אימי כיסוני בטטה ואת הבראוניז הזה ויצא מושלםםםם
היה הרבה אוכל… אבל הם התעלו על כולם קיבלתי המון מחמאות"

תהילה : "כשהחמות מגיעה לשבת, לא לוקחים סיכון 🙂
יצא מ ע ו ל ה!
ובנוסף הכנתי את המוסקה, פשטידת קישואים, סלט חצילים ואורז עם אטריות,
חזרתי ניקי, לאמר לך פשוט תודה!"

שיר : "וואוווו יצא מושלם! התענגתי על כל ביס!"

נעמי : "אפיתי את העוגה ויצא מדהים.
כולם נהנו!"

דנה : "עוגה פשוט מטורפת!!! טעימה שבא לסיים את כל התבנית לבד, עושה את זה שוב ושוב ושוב… וגם החברות כבר ביקשו את המתכון להכין גם! תודה רבה!"

אביגיל : "וואו, וואו, ועוד פעם וואו! תודה"

הרשם
עדכן
546 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

האם ניתן להכין את העוגה כעוגת יום הולדת ולהניח ציפוי מעליה? ציפוי שמנת מוקצפת..

הי ניקי,
הכנתי את העוגה המושלמת הזאת אתמול בלילה. כדאי להקפיא אותה? או לשמור במקר- אני רוצה את זה לראשון בלילה/יום שני- לשבועות.
עם איזה סכין את חותכת לחיתוך כזה מושלם?

היי ניקי, האם ניתן לשים שתי חפיסות שוקולד לבן לשכבת הגבינה בכדי שיהיה לה טעם יותר שוקולדי?

היי ניקי .אני רוצה להכין תעוגה אבל יש לי גבינה 5% השאלה אם אפשרי עם 5%
ושוקולד לבן רגיל אין לי,יש לי שוקולד לבן ואוראו.
האם אני יכולה להכין תעוגה ויצא מוצלחת????

היי יצא ממש לא מוצלח דביק ולא טעים בכלל

היי , יצא מוש , אנחנו עושים שוב ….
ניקי את אלופה.

טעיתי בכמות של החמאה ושמתי רק 50 🙁
היא עכשיו בתנור.. מה המשמעות?