יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות בחושות מהירות עוגות וקינוחים

עוגת קוקוס בנגיעות שוקולד

8 יולי 2013
(Visited 10,429 times, 1 visits today)

עוגת קוקוס בנגיעות שוקולד

הכל בקערה אחת זה כל העניין לערבב ולתנור. אלו עוגות קסם כי לוקח להם 5 דקות להיכנס לתנור ותוך 45 דקות הן על השיש לפעמים לא צריך עוגות מסובכות, הרבה כלים מיקסר, אני כבר רואה את ערימת הכלים שגובהת בכיור אז עוגה בחושה פשוטה זה הכי בשבילי.

תבנית 24

מרכיבים:

4 ביצים
כוס ורבע סוכר
שמנת מתוקה 38%
כפית תמצית וניל
כוס וחצי קוקוס
כוס וחצי קמח
כפית וחצי א. אפיה
כף גדושה שוקולד השחר

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

  • עוגת שוקולד רכה ועסיסית

    תעזבו הכל זאת העוגת שוקולד הכי טובה שהכנתי, עולה על כל האחרות העוגה הזאת מדהימה. תסתכלו בסרטון ותראו כמה שהיא קלה להכנה.
    תדמיינו עוגת שוקולד מהחלומות רכה, לחה ועסיסית ולמרבה הפלא היא על בסיס מים. לא יאמן כמה שהיא טובה.
    מרגע שתכינו אותה לא תכינו עוגה אחרת איזה מרקם שוקולדי מופלא, כמה שהיא רכה. לפני הכל תשמרו במחברת המתכונים אתם תודו לי אחר כך היא שווה ברמות ואפילו יותר מזה.

     

    תבנית 24

הכנות:

1. לטרוף ביצים וסוכר, להוסיף את שאר מצרכים (חוץ מהשוקולד) לפי הסדר שרשום. להוציא כחצי כוס מהבלילה ולערבב עם השוקולד.

2. להעביר את הבלילה הלבנה לתבנית משומנת, מעל לצקת את בלילה הכהה, לערבב מעט בשביל ליצור צורות.

3. חום בינוני 180 מעלות כ 50 דקות או עד שהעוגה מתייצבת וקיסם יוצא נקי.

עוגת קוקוס בנגיעות שוקולדעוגת קוקוס בנגיעות שוקולדעוגת קוקוס בנגיעות שוקולדעוגת קוקוס בנגיעות שוקולד

הרשם
עדכן
299 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

מה הכמויות לאיגליש קייק?

היי אין לי שוקולד השחר. לשים נוטלה?

בוקר אור לך
אין בעוגה הזאת שמן?

האם יצא טוב גם עם קמ ללא גלוטן?

הי ניקי
שאלה קצת מצחיקה
אפשר להכין בלי א. אפיה?
אני רואה שנגמר לי..

תודה רבה

היי ניקי
נשארו לי 3 ביצים לארג’ אחרונות.. אפשר להכין ככה?

היי
אפשר להקפיא?
במידה וכן כמה זמן מומלץ לאכול אחרי הקפאה?