עוגת קוקוס בנגיעות שוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת קוקוס בנגיעות שוקולד

עוגת קוקוס בנגיעות שוקולד

הכל בקערה אחת זה כל העניין לערבב ולתנור. אלו עוגות קסם כי לוקח להם 5 דקות להיכנס לתנור ותוך 45 דקות הן על השיש לפעמים לא צריך עוגות מסובכות, הרבה כלים מיקסר, אני כבר רואה את ערימת הכלים שגובהת בכיור אז עוגה בחושה פשוטה זה הכי בשבילי.

תבנית 24

מרכיבים:

4 ביצים
כוס ורבע סוכר
שמנת מתוקה 38%
כפית תמצית וניל
כוס וחצי קוקוס
כוס וחצי קמח
כפית וחצי א. אפיה
כף גדושה שוקולד השחר

הכנות:

1. לטרוף ביצים וסוכר, להוסיף את שאר מצרכים (חוץ מהשוקולד) לפי הסדר שרשום. להוציא כחצי כוס מהבלילה ולערבב עם השוקולד.

2. להעביר את הבלילה הלבנה לתבנית משומנת, מעל לצקת את בלילה הכהה, לערבב מעט בשביל ליצור צורות.

3. חום בינוני 180 מעלות כ 50 דקות או עד שהעוגה מתייצבת וקיסם יוצא נקי.

27705 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת קוקוס בנגיעות שוקולדעוגת קוקוס בנגיעות שוקולדעוגת קוקוס בנגיעות שוקולדעוגת קוקוס בנגיעות שוקולד

299
תגובות

  הרשם  
עדכן
אבישי

היי ניקי,

אפשר במקום שמנת , חלב?

מיל

היי ניקי

העוגה כרגע בתנור, אבל מהתגובות הבנתי שזה בלי שמן, אבל הבלילה יוצא די סמיכה, האם זה בסדר??? שבת שלום

צביה עזרא

היי ניקי את מקסימה את השמנת ריץ אפשר להחליף במיץ תפוזים?

מיכל

היי ניקי
הכנתי עכשיו את העוגה, יצאה מעולה 🙂
החלפתי חצי מכמות הקמח לקמח מלא וחצי מהסוכר לסוכר חום דמררה (אבל בסה”כ שמתי 3/4 כוס סוכר, אין צורך ביותר, שומרים כאן על הגזרה אחרי הורדה של 17 ק”ג :). כמו כן רציתי שתהיה פרווה, אז השתמשתי בשמנת ריץ’ ובכף של ממרח השחר פרווה.
אין עלייך, ע נ ק י ת!!!
כבר מעבירה לך תמונה בפייס.

שרון וינקור

היי ניקי מדוע את לא מפרסמת מתכון על פחזניות אני מאוד סומכת על המתכונים שלך אשמח מאוד

עופרה שריד

עוגה נהדרת. הכנתי אתמול והיום כבר לא נותר פירור

אילי

ניקי שלום!
אני כל כך אוהבת את המתכונים שלך! תודה ענקית, רציתי לדעת האם אפשר להחליף את השמנת במיץ תפוזים/לימון ואם כן האם זה יוצא כוס לפי המידה, ואם אני מחליפה היות ואין שומן בעוגה באיזה יחס להוסיף שמן?
תודה לך את מלכה!!!!!