כדורי שוקולד צבעוניים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כדורי שוקולד צבעוניים

כדורי שוקולד צבעוניים

בא לכם להיזכר קצת בילדות ? מתכון מושלם ומהיר לכדורי שוקולד על בסיס ביסקוויטים כמו שהיינו מכיני פעם כשהיינו קטנים, יש דברים שאף פעם לא משתנים ולא משנה כמה זמן עבר.
תנו לילדים לערבב ולהכין את הכדורים קצת בלאגן אבל זה מעסיק אותם יופי והם מאוד אוהבים לאכול את התוצאה הסופית ולאמא יש קצת שקט. ואם במקרה יש לי מזל חלק מהכדורים מגיע למקרר שגם אני אוכל לנשנש יותר מאוחר.
יודעים מה הדבר הכי מעצבן בכדורי שוקולד ? אני מסבירה בתחתית הפוסט.

30 כדורים

מרכיבים:

100 ג` חמאה רכה
כף גדושה אבקת שוקולית
כף ממרח שוקולד
כף קקאו
120 מ”ל חלב (חצי כוס)
1/3 כוס סוכר
כף ליקר
200 ג` ביסקוויטים

ציפויים:
סוכריות צבעוניות
קוקוס
סוכר חום

הכנות:

 1. לשים את הביסקוויטים במעבד מזון, להפעיל בפולסים ולגרוס אותם לחתיכות קטנטנות.

2. להעביר את הביסקוויטים לקערה להוסיף את שאר המצרכים ולערבב לעיסה אחידה.

3. להכין קעריות עם ציפויים שונים, להכין כדורים ולצפות באיזה ציפוי שאוהבים.

*4. לשים בעטרות נייר ולקרר.

בתמונה יש גם בראוניז אגוזים

כדאי לדעת ש…
נכון שהכי מעצבן שהסוכריות לא נדבקות לכדור שוקולד ? קוקוס אין בעיה הוא נדבק יופי סוכריות לא, אז מה עושים שבכל זאת הכדורים יהיו מצופים בסוכריות ? אחרי שהכדורים מוכנים תרטיבו את הידיים ותלטפו אותם, להרטיב עם האצבעות ואז תצפו אותם. נכון פשוט ?
לא מומלץ להכין כדורי שוקולד עם סוכריות כמה ימים מראש הצבע מאכל נוזל, שאר הציפויים אין בעיה ואפילו ניתן להקפיא. לפרווה במקום החמאה מחמאה ובמקום החלב ריץ או חלב סויה.
פטנט לחמאה רכה לחמם סיר קטן עם מים כשרותח לשפוך את המים ולהפוך את הסיר על החמאה, להשאיר 5 דקות מכוסה, החמאה מתרככת מהחום.

29262 צפיות 19 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כדורי שוקולד צבעונייםכדורי שוקולד צבעונייםכדורי שוקולד צבעוניים

כדורי שוקולד צבעונייםכדורי שוקולד צבעוניים

71
תגובות

  הרשם  
עדכן
shlomit4155

התאכזבתי…
עשיתי בדיוק כמו במתכון ויצא מרקם של פירה ואפילו יותר רך מזה לא היה אפשר לעשות כדורים

שירי

היי ניקי,

יש לי 2 שאלות בבקשה:

1. איך בדיוק נדבקות הסוכריות הצבעוניות לכדורים? זה נשמע לי חומר לא דביק.
2. אפשר לוותר על הליקר?
3. אני יכולה להכין יומיים מראש לכבוד יומולדת ולשמור במקרר? אם אפשר, צריך להיות מכוסה?

רוזה

ניקי מקסימה, בוקר טוב!

נשארו לי ערגליות שוקו, נראה לך אפשר להשתמש בהם במקום הביסקויטים? ואם כן האם באותו משקל? תודה רבה רבה!

חני

ערב טוב,

יש לי שאלה – האם אני יכולה להחליף את החמאה במרגרינה?
אין לי מחמאה…

תודה רבה!

שרית

מושלם לשעת פעילות עם הילדים
תודה!

ורד

ניקי שלום,
כדאי לנסות ולהחליף את החלב בתירוש או במיץ תפוזים ?
תודה רבה
ורד

אילת

הי ניקי תודה רבה רבה על האתר!!
רציתי לשול אם אפשר להחליף את החלב במים או מיץ?
שוב תודה:)