נקניק שוקולד
נקניק שוקולד, איך יכול להיות נקניק משוקולד ? לא נשמע הגיוני ולא הולך ביחד, אז תתפלאו בהחלט הולך ביחד ואפילו רץ . בקושי הצלחתי לצלם, הילדים לא נתנו לי.
מרכיבים:
שכבת השוקולד:
100 ג` חמאה
2 כפות שוקולית
חבילת שוקולד חלב
1/3 כוס סוכר
1/4 כוס סוכר חום
200 ג` ביסקוויטים טחונים
כף ברנדי
1/3 כוס חלב
שכבת הקוקוס:
120 ג` קוקוס
100 ג` אבקת סוכר
120 ג` חמאה
כפית תמצית וניל
הכנות:
1. להמיס חמאה ושוקולד ולצנן מעט, לערבב את כל המצרכים ולחלק לשניים.
2. לערבב את מצרכי שכבת הקוקוס ולחלק לשניים. ליצור שני גלילים מאורכים ולהכניס להקפאה ל 10 דקות.
3. את "בצק" השוקולד לרדד או לשטח בעזרת הידיים (הכי כיף) על ניילון נצמד לצורת מרובע. להקפיד שהדפנות לא יהיו עבות.
4. להניח את גליל הקוקוס על "בצק" השוקולד (לא בקצה קצת אחרי) לגלגל בעדינות לנקניק אחד גדול, להדק היטב ולהקפיא לשעה. אותו דבר עושים עם שני החלקים שנותרו.
5. לחתוך לפרוסות ולבקש מהילדים שימתינו עוד שתי דקות. "תנו לי לצלם, עוד רגע אתם מקבלים, אף אחד לא נוגע עד שאני מצלמת"
המלצה:
להחזיק באופן קבוע בהקפאה לאורחים שמפתיעים. עושה רושם וגם טעים מאוד.