נקניק שוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

נקניק שוקולד

נקניק שוקולד, איך יכול להיות נקניק משוקולד ? לא נשמע הגיוני ולא הולך ביחד, אז תתפלאו בהחלט הולך ביחד ואפילו רץ . בקושי הצלחתי לצלם, הילדים לא נתנו לי.

מרכיבים:

שכבת השוקולד:
100 ג` חמאה
2 כפות שוקולית
חבילת שוקולד חלב
1/3 כוס סוכר
1/4 כוס סוכר חום
200 ג` ביסקוויטים טחונים
כף ברנדי
1/3 כוס חלב

שכבת הקוקוס:
120 ג` קוקוס
100 ג` אבקת סוכר
120 ג` חמאה
כפית תמצית וניל

הכנות:

1. להמיס חמאה ושוקולד ולצנן מעט, לערבב את כל המצרכים ולחלק לשניים.

2. לערבב את מצרכי שכבת הקוקוס ולחלק לשניים. ליצור שני גלילים מאורכים ולהכניס להקפאה ל 10 דקות.

3. את “בצק” השוקולד לרדד או לשטח בעזרת הידיים (הכי כיף) על ניילון נצמד לצורת מרובע. להקפיד שהדפנות לא יהיו עבות.

4. להניח את גליל הקוקוס על “בצק” השוקולד (לא בקצה קצת אחרי) לגלגל בעדינות לנקניק אחד גדול, להדק היטב ולהקפיא לשעה. אותו דבר עושים עם שני החלקים שנותרו.

5. לחתוך לפרוסות ולבקש מהילדים שימתינו עוד שתי דקות. “תנו לי לצלם, עוד רגע אתם מקבלים, אף אחד לא נוגע עד שאני מצלמת”

המלצה:
להחזיק באופן קבוע בהקפאה לאורחים שמפתיעים. עושה רושם וגם טעים מאוד.

לפייסבוק שלי

17588 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

נקניק שוקולד

56
תגובות

  הרשם  
עדכן
אחוה

למי שלא אוהב קוקוס אפשר משהו אחר?

מיכל

ניקי שלום.
המתכון נשמע נפלא
כמה פרוסות בערך יוצאות?

ר.כ

היי ניקי
אפשר לעשות את זה לא חלבי?

צילי

היי ניקי
תתחדשי על האתר.
מה כמות החמאה בשכבת השוקולד (במתכון כתוב 00) ?

שם

יפה!

שם

סבתא שלי הייתה מכינה כזה, פצצה של מתכון 🙂

שם

בוקר טוב ניקי
ותודה על התשובה מאתמולעל הסוכר.
הבן הבכור שלי (בן 5)אכל את השניצלים האפויים שלך ושאל אותי:
“אמא, אפשר כל ששי-שבת שאין צהרון לאכולאת השניצלים האלה?”
אז תודה לך על עוד מתכון מדהים שלך שהתווסף לרשימה גדולה 🙂
יום מקסים