וופל בלגי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
וופל בלגי

וופל בלגי

להרגיש בבית כמו במסעדה, כולה כמה דקות הכנה לא ביג דיל ויש לכם וופל בלגי כמו במסעדה עם כל הפינוקים מסביב, אחרי שתכינו לא תחזרו יותר לקנות אף פעם זה מעולה, הילדים מחסלים זה פינוק לכל המשפחה וזה טעים….

כ 12 יחידות

מרכיבים:

3 ביצים
שליש כוס סוכר
שליש כוס שמן
כפית תמצית וניל
כוס חלב פושר / ריץ
240 ג’ קמח (2 כוסות קמח פחות 4 כפות)
חצי כפית א. אפייה

הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר כ 5 דקות במהירות גבוהה, להוסיף את הנוזלים ולהקציף במהירות איטית עד שהכל אחיד. להוסיף את הקמח והא. אפייה.

2. לחמם את המכשיר לשים מעט חמאה מומסת, את הבלילה המוכנה להעביר לכד מזיגה.

3. למלא את השקע לסגור, בערך כשתי דקות על האש ולהפוך את המכשיר לצד השני עד שזהוב.

טיפים לשימוש במחבת וופל בלגי :
לחמם מראש כשתי דקות לא חייבים על האש הכי גבוהה בינונית זה בסדר.
לפחות בפעמים הראשונות יש להקפיד על הברשה בחמאה אחר כך לא חייבים
הראשון לא תמיד יוצא טוב אז לא להתרגש והוא גם לוקח יותר זמן מאחרים.
הבלילה צריכה לכסות את הפירמידות הקטנות שבמכשיר
נכון הראשון לוקח זמן אבל אחר כך זה הולך מהר מאוד. להציץ לבדוק אם הצבע לטעמכם, צהוב יותר לכיוון החום.
כשצריך להפוך לא הופכים את הופל בעצמו אלא את כל המכשיר.
גם אם הראשון לא יוצא טוב הבא כבר נראה יותר טוב והשלישי כבר מזכיר צורה של ופל ואחר כך הולך חלק.
להכין את כל התוספות מראש גלידת וניל, קצפת, פירות, סוכריות.
שיהיה כמו במסעדה אמיתית ואפילו יותר טוב.

362758 צפיות 209 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לצקת את הבלילה ולכסות את הפירמידות הקטנות ולסגור את המחבתוופל בלגי

 ואחרי שהופכים את המחבת ככה נראה החלק שהיה בתחתית זהוב ויפהוופל בלגי
וופל בלגי

גולשים מכינים וממליצים:

שי : “חייבת לפרגן ולהגיד שזה המתכון הכי מוצלח של וופל בלגי שניסיתי עד עכשיו (מכל הבחינות)
תודה רבה נהננו מאוד!”

תמר : “מכינה עם קמח 70 אחוז וטיפונת יותר חלב יוצא מעולה! ממליצה לשמן בנדיבות עם חמאה את המכשיר:)”

פרח : “מתכון מעולה! עשיתי עם כוסמין. מעולם לא יצא לי טעים ואוורירי כ”כ!”

312
תגובות

  הרשם  
עדכן
מענדי

האם ניתן לשים חלב שקדים במקום ריצ’?

חני

הי ניקי תודה על מתכון מעולה כל כך!! ניסיתי המון מתכונים זה המוצלח ביותר ולא מוותרים עליו אצלי!!
לוקח לי המון זמן בין וופל לוופל במולטיקייק החשמלי ובנתיים מחכים לו בתור פה… אם אכין כמה דקות לפני ותוך כדי הארוחה ניתן לשמור על החום שלו בתנור? אולי בחום נמוך או טורבו?
תודה!

שרה

היא מאד טעים אבל עם טעם של ביצה….

אוריה

בוקר אור
המתכון נפלאהכנתי עם חלב שקדים(פרווה)
יצא נהדר!
אשמח לטיפ איך להכין וופל קריספי, זה יצא רך….

דינור

מתכון מעולההההה!!!!!!
הכי טוב שיצא לי עד עכשיו
ממליצה לכולם!

מאי

שלום, ניתן לעשות את זה בטוסטר של טוסטים?

1 19 20 21