


חיתוכיות שוקולד ומרציפן
זהירות! אני מודיעה מראש הן טעימות ויותר מזה, ריבוע אחד קטן זה בסדר אבל אחר כך קשה לעצור ורוצים עוד ועוד וחוץ מזה מה יכול להיות רע בשוקולד עם מרציפן ?
קלי קלות הכנה, עוברות נהדר הקפאה שימו לב קשה מאוד להסתפק בקובייה אחת קטנה.
מרכיבים:
200 ג’ חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
280 ג’ קמח (2 כוסות)
50 ג’ מרציפן מגורד
ממרח שוקולד
50 ג’ מרציפן מגורד
הכנות:
1. לעבד את המצרכים לבצק לחתוך רבע ולשמור במקרר את שארית הבצק לשטח בתבנית, חום בינוני 180 מעלות כ 14 דקות או עד שהבצק מזהיב.
2. למרוח שכבת יפה של נוטלה לפזר את המרציפן ומעל לגרד את שארית הבצק.
3. חום בינוני 180 מעלות כ 12 דקות או עד שהפירורים מזהיבים.
12976 צפיות 8 צפיות היום
טוב בשתי מילים – סיוט אמיתי. לא חזקה במטבח, מודה. אבל מדי פעם מצליחה להכין איזו עוגה פשוטה, עוגיות או בראוניז. אז ניסיתי להכין את החיתוכיות האלה והסתבכתי כבר בשלב הגירוד של המרציפן.. איך מפוררים את הדבר הזה?? הבצק יצא לי שמנוני מדי וכאשר ניסיתי למרוח את השוקולד הוא גרף איתו את כל החלק העליון של הבצק – קיצר הכל התפקשש לי וזה עשה ריח חזק ומבחיל של חמאה בכל הבית. או שאני ממש כישלון במטבח (לא שוללת) או שהמתכון מרושע 🙁
אני מחפשת חיתוכיות שוקולד עם מייפל