חיתוכיות שוקולד ומרציפן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חיתוכיות שוקולד ומרציפן

חיתוכיות שוקולד ומרציפן

זהירות! אני מודיעה מראש הן טעימות ויותר מזה, ריבוע אחד קטן זה בסדר אבל אחר כך קשה לעצור ורוצים עוד ועוד וחוץ מזה מה יכול להיות רע בשוקולד עם מרציפן ?
קלי קלות הכנה, עוברות נהדר הקפאה  שימו לב קשה מאוד להסתפק בקובייה אחת קטנה.

מרכיבים:

200 ג’ חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
280 ג’ קמח (2 כוסות)
50 ג’ מרציפן מגורד

ממרח שוקולד
50 ג’ מרציפן מגורד

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לחתוך רבע ולשמור במקרר את שארית הבצק לשטח בתבנית, חום בינוני 180 מעלות כ 14 דקות או עד שהבצק מזהיב.

2. למרוח שכבת יפה של נוטלה לפזר את המרציפן ומעל לגרד את שארית הבצק.

3. חום בינוני 180 מעלות כ 12 דקות או עד שהפירורים מזהיבים.

6674 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ריבועי קטנים וטעימים של בצק פריך בטעם נפלא!

ריבועי קטנים וטעימים של בצק פריך בטעם נפלא!

33
תגובות

  הרשם  
עדכן
ב

הי!
רציתי לשאול,
אני רוצה להכין את חיתוכיות השוקולד ומרציפן, אבל אני רוצה שזה יהיה פרווה…
מה נראה לך שיהיה מתאים לשים במקום הנוטלה?
תודה!!

תהילה

ניקי שלום,
יש לך מתכון כזה ללא מרציפן רק עם בצק בדיוק העוגיה שאני רוצה רק עם בצק ולא מרציפן?
תדה רבה.
אין על המתכונים שלך.
דרך אגב ניכנסתי לצור קשר ושאלתי על מתכון סמבוסק וטרם חזרו אלי אני לא מוצאת אותו באתר שלך והוא היה לא מזמן הוא פשוט נאבד לי ואני רוצה להכין אותו שוב הוא פשוט אדיר.
תודה

שלומית

ניקי שלום
איפה ניתן לקנות מרציפן?

עדנה

שלום ניקי, נראה טעים כמו כל מתכון אצלך .
שאלה: האפשר להמיר את החמאה בשמן? מהי כמות השמן המתאימה ל 200 גר’ חמאה?

תודה עדנה

מיכל

וואו – מה זה???
מרציפן ונוטלה? אני צריכה לחשוב פעמיים לפני שדבר כזה יצא לי מהתנור ישר לפה!!! :):):)

שלומית

היי ניקי נראה קל וטעים.
האם יש אפשרות להחליף את המרציפן במשהו אחר ? או ללא מרציפן בכלל.
תודה !

קרין

היי ניקי
נראה מדהים !
האם ניתן לעשות אותן עם ריבת תותים במקום השוקולד ?