חיתוכיות שוקולד ומרציפן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חיתוכיות שוקולד ומרציפן

חיתוכיות שוקולד ומרציפן

זהירות! אני מודיעה מראש הן טעימות ויותר מזה, ריבוע אחד קטן זה בסדר אבל אחר כך קשה לעצור ורוצים עוד ועוד וחוץ מזה מה יכול להיות רע בשוקולד עם מרציפן ?
קלי קלות הכנה, עוברות נהדר הקפאה  שימו לב קשה מאוד להסתפק בקובייה אחת קטנה.

מרכיבים:

200 ג’ חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
280 ג’ קמח (2 כוסות)
50 ג’ מרציפן מגורד

ממרח שוקולד
50 ג’ מרציפן מגורד

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לחתוך רבע ולשמור במקרר את שארית הבצק לשטח בתבנית, חום בינוני 180 מעלות כ 14 דקות או עד שהבצק מזהיב.

2. למרוח שכבת יפה של נוטלה לפזר את המרציפן ומעל לגרד את שארית הבצק.

3. חום בינוני 180 מעלות כ 12 דקות או עד שהפירורים מזהיבים.

6661 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ריבועי קטנים וטעימים של בצק פריך בטעם נפלא!

ריבועי קטנים וטעימים של בצק פריך בטעם נפלא!

33
תגובות

  הרשם  
עדכן
ציפי יפה

הי ניקי
תודה רבה על המון מתכונים נפלאים
רציתי לשאול אם אפשר להשתמש בממרח לוטוס במקום בנוטלה
תודה מראש
ציפי

blondi

היי ניקי אפשר להחליף את המרציפן בשוקולד מריר מגורד ולהוסיף לנוטלה שןקןלד ציפס? אן בקיצור נגמרו לי הביצים והבצק פה בלי ביצים ובכלל אני רןצה להכין חיתוכי שוקןלד ושוקןלד ציפס אז אפשר לעשות את השילוב? יצא טוב?

נתי

שלום ניקי, ערב טוב.

ראשית כל, לפי שאגש לשאלות, אני רוצה לשבח אותך על הסבלנות והעזרה האדירה שלך, אלי וליתר הפונים, וכן על מתכונים משובחים, קלים וביתיים.
המתכון נראה קל להכנה ומעורר תיאבון, כמה שאלות ברשותך:
לאחר האפייה שומרים את החיתוכיות בקופסה אטומה במקרר?
האם החיתוכיות ניתנות להקפאה?

תודה, המשך ערב נעים.

אליסיה

היי ניקי… הבן שלי אלרגי לחלבי יש אפשרות לשים משהו אחר חוץ מחמאה??

אפרת

איזה תחליף אפשר לשים במקום מרציפן?

יולי

שלום ניקי,
האם 50 גר מרצפן זה רק בשביל לפזר מעל העוגה או שבנוסף זה מצרך של בצק?
תודה

זהבה

היי ניקי,

אין על אתר שלך אבקש לקבל מתכונן
ללא מרצפן רק עם בצק .

תודה.