


בראוניז כדורי שוקולד
מה עושים עם שאריות ביסקוויטים ? אני יודעת כדורי שוקולד כמובן ואם לא בא לי ? אני לא זורקת כלום אבל בראוניז זה רעיון לא רע, אז איך מכינים בראוניז עם ביסקוויטים לחים ועסיסיים כמו בראוניז אמיתיים ? יאללה לעבודה הילדים מחכים.
תבנית 22X32
מרכיבים:
200 ג’ שוקולד מריר
3/4 כוס סוכר
1/3 כוס סוכר חום
3 ביצים גדולות
150 ג’ חמאה
כפית תמצית וניל
קורט מלח
חצי כפית א. אפייה
כוס וחצי ביסקוויטים גרוסים
הכנות:
1. להקציף ביצים וסוכרים להמיס שוקולד וחמאה להוסיף את הביצים תוך כדי בחישה להוסיף את שאר המצרכים ובסוף את הביסקוויטים.
2. לצקת את הבלילה לתבנית חום בינוני 180 מעלות כ 28 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים. לקרר כמה שעות במקרר לפני שחותכים ולשמור בקירור.
27822 צפיות 17 צפיות היום
היי ניקי
האם אפשר לטרוף במטרפה ידנית ולא במיקסר?
לאיזה מרקם צריך להגיע?
תודה!
ניקי האלופה!!
חייבת לשתף אותך שסבתא שלי היא אלופת הבראוניז…ידועה בכל המשפחה. יש לה מתכון שהביאה מארה”ב ואף אחד לא מצליח לחקות אותו
המון זמן לא היינו אצלה בגלל הקורונה והתגעגענו לטעם הממכר…החלטתי לנסות להכין בראוניז לבד…ובלי לבייש אף אחד-יצא לי הרבה יותר טעים
אז תודה ענקית
מתכון מעולה! אני מכינה כבר כמה פעמים ויוצא ממש טעים. רציתי לדעת אם אפשר לשדרג עם קצפת מעל או שזה יקשה על החיתוך כי הבראוניז מתקשים במקרר?
הי ניקי!
נשמע טוב…
אפשר לדעתך להשתמש בביסקוויטים בטעם קרמל?
תודה רבה
מועדים לשמחה האם צריך שאני מקציפה את הביצים והסוכר צריך לצאת לי ממש קצף???