בראוניז כדורי שוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז כדורי שוקולד

בראוניז כדורי שוקולד

מה עושים עם שאריות ביסקוויטים ? אני יודעת כדורי שוקולד כמובן ואם לא בא לי ?  אני לא זורקת כלום אבל בראוניז זה רעיון לא רע, אז איך מכינים בראוניז עם ביסקוויטים לחים ועסיסיים כמו בראוניז אמיתיים ?  יאללה לעבודה הילדים מחכים.

תבנית 22X32

מרכיבים:

200 ג’ שוקולד מריר
3/4 כוס סוכר
1/3 כוס סוכר חום
3 ביצים גדולות
150 ג’ חמאה
כפית תמצית וניל
קורט מלח
חצי כפית א. אפייה
כוס וחצי ביסקוויטים גרוסים

הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכרים להמיס שוקולד וחמאה להוסיף את הביצים תוך כדי בחישה להוסיף את שאר המצרכים ובסוף את הביסקוויטים.

2. לצקת את הבלילה לתבנית חום בינוני 180 מעלות כ 28 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים. לקרר כמה שעות במקרר לפני שחותכים ולשמור בקירור.

18374 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז הכי טעימים שיש !

בראוניז הכי טעימים שיש !

בראוניז הכי טעימים שיש !

194
תגובות

  הרשם  
עדכן
חני לנדאו

היי ניקי אני בדיוק מכינה את הבראוניז המעולים שלך לפני שבת ורציתי לשאול אם אפשר להשתמש בקמח מלא במקום לבן כי רק זה יש לי.

ליה

אפשר להשתמש בשמן במקום חמאה? עם כן כמה שמן לשים?

חיה

היי ניקי, המתכונים שלך נהדרים!
אין לי סוכר חום ואני מאוד רוצה לנסות את המתכון הזה, במה אני יכולה להחליף?
תודה!

רחלי

הי ניקי,
לאיזו תבנית עגולה המתכון הזה מתאים?

אפרת

היי ניקי,
תודה על מתכונים קלילים וטעימים בזכותך אני מבשלת ומכינה עוגות.
רציתי לשאול. לא מצאתי תבנית בגודל כזה.. הכי קרוב שמצאתי היה 32*27.
האם להכין בתבנית הזאת? ואם לא מה עושים? הייתי ב 3 מקומות ולא היה את הגודל הזה…

אדוה

היי ניקיל’ה חתימה טובה,
שאלה… האם תמיד בראוניז זה ללא קמח?

אדוה

היי ניקי, אפשר להקפיא? והאם אחרי הקפאה זה נשאר באותו טעם?
תודה רבה