כדורי שוקולד משאריות עוגת שוקולד
כשאתם עוברים ליד קונדיטוריה ורואים את כל העוגות היפות תמיד יהיו שם גם כדורי שוקולד גדולים מצופים סוכריות צבעוניות שימשכו את העין של הילדים, הם תמיד נראים מעולה ועושה חשק לקנות.
תרשו לי לגלות לכם את אחד מהסודות של הקונדיטוריה, הכדורי שוקולד היפים האלה זה בעצם כל שאריות העוגות שהיו בקונדיטוריה באותו יום, שום דבר לא נזרק וכדורי שוקולד זאת דרך נהדרת לחסל את כל שאריות העוגות שיש.
גם אצלי זה ככה ואני רוצה לגלות לכם עוד סוד (אני שופעת סודות היום) הכדורי שוקולד הכי משובחים הם כדורי שוקולד מעוגה, לא ביסקוויטים לא תוספות נטו עוגת שוקולד ועדיף כמובן שתהיה עוגה טובה.
מרכיבים:
עוגת שוקולד מפוררת
חלב / שמנת מתוקה
ציפויים:
קוקוס
סוכריות צבעוניות
סוכר חום
אגוזי מלך גרוסים
עטרות נייר
הכנות:
1. לשים את העוגה בקערת המיקסר ובעזרת וו הגיטרה לערבב עד שנוצרים פירורים, להנמיך מהירות ולהוסיף חלב, רגע כמה חלב ?
2. קשה לנקוב בכמויות ולכן צריך לתת לרגש לעבוד להוסיף חלב במהירות איטית עד שיש תערובת קצת דביקה זה הזמן לעצור.
3. אני ממליצה מראש להכין קעריות עם ציפויים שונים ומשטח ישר כדי להניח את הכדורים, להרטיב את הידיים וליצור כדורים, אוהבים כדורים גדולים ? לפחות 30 ג', לחלק לקעריות ולהתחיל לצפות.
4. אלו כדורי שוקולד הכי משובחים שתכינו אי פעם, אם אתם צריכים המלצה לעוגה טובה לכדורי שוקולד.
5. קוקוס ואגוזים אין בעיה להקפיא, סוכריות צבעוניות לא מומלץ להקפיא ויותר מזה לא כדאי להכין מראש כדי שהסוכריות ישמרו על הצבעים ולא יקבלו לחות.