כדורי שוקולד מעוגת שוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כדורי שוקולד מעוגת שוקולד

כדורי שוקולד מעוגת שוקולד

כדורי שוקולד מעוגת שוקולד, קרה לכם שלא סיימתם את העוגה והיא קצת התייבשה ? או שהכנתם עוגה שלא טעימה לכם ? עצרו לא לזרוק לפח. כדורי שוקולד מעוגה הם אחד הדברים הטעימים ביותר. יש כאלה שיאמרו שאפילו יותר טעימים מכדורי שוקולד רגילים.

מרכיבים:

עוגת שוקולד מפוררת
מעט שמנת מתוקה
סוכר חום (לטעום ולבדוק את הטעם)
כף ליקר (לא חובה)

ציפוי:
קוקוס
סוכריות צבעניות
א. סוכר
סוכר חום

עטרות נייר

הכנות:

1. להוסיף מעט שמנת לעוגה, תוך כדי לישה עד שמגיעים למרקם נוח לעשיית כדורים. (לא כמות גדולה של שמנת).

2. להוסיף את הליקר והסוכר, לטעום ולבדוק את הטעם, להוסיף סוכר במידה וצריך.

3. במידה והוספתם יותר מידי שמנת מתוקה לא לדאוג, הכל ניתן לתיקון. תרסקו ביסקוויטים ותוסיפו לתערובת. גם אם הכדורים רכים מידי זה בסדר הם יתקשו במקרר.

4. לטבול את הכדורים בציפוי שאוהבים. תנו לילדים לעשות את זה הם מאוד נהנים וזה נותן להם תעסוקה כיפית. להניח בעטרות נייר.

הבעיה היחידה זה לגרום לילדים להמתין כמה דקות כדי שאני אספיק לצלם. מי אמר שהחיים קלים ?

37189 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כדורי שוקולד מעוגת שוקולדכדורי שוקולד מעוגת שוקולדכדורי שוקולד מעוגת שוקולדכדורי שוקולד מעוגת שוקולד

99
תגובות

  הרשם  
עדכן
חיה

אני יכולה להוסיף שוקולד מומס או ממרח שוקולד? ומה הכמות? תודה

חיה

היי ניקי יקרה. הכנתי מהאתר שלך עוגת רסק תפוחים והיא יצאה קצת דחוסה יש אפשרות להפוך אותה לכדורי שוקולד? מה אני צריכה להוסיף? אני רוצה שהם יהיו פרווה ואין לי ריצ’ . יש לך רעיון? יש לי ביסקויטים.שוקולית . שוקולד מריר .מים. זה מספיק?

מירה

שלום, לרגל ראש השנה אפיתי עוגת דבש שטעמה יצא מדהים אך מראה נורא! האם ניתן להכין כדורים ממנה ואיך?

חן

אלופה את !!
השמנת לא צריכה להיות חמה ? ככה מהמקרר?
ובלי סוכר ובלי ליקר יצא טעים ?
האם להוסיף שוקולד מומס כי לא היה על העוגה כלום …

תודה יקירתי

רבקה גוזלן

פשוט מדהים!!! אין עלייך. את באמת מדהימה!!

nili

היי ניקי מה שלומך?
הילדון הביא בין חמישי הקייטנה כדורי שוקולד שהיו לא מזמינים, בלשון המעטה.
הבטחתי לו שהיום נכין כדורים בבית.
בלי קשר, עוגת השוקולית האהובה שהכנתי לשבת יצאה יבשה יותר מתמיד( 5 דקת אפייה מיותרת) , אז פשוט השתמשנו בה במתכון הזה. יצא נהדר! גם לא זרקנו את העוגה וגם הילדים יצאו מאושרים, שיצא להם בול כמו בתמונה.
תודה ושבוע נפלא
נילי

עדי

היי ניקי, הכנתי לפני יומיים את המאפינס קפה ושוקולד ציפס.. ובמקום קמח תופח שמתי קמח רגיל ושכחתי להוסיף אבקת אפייה. הטעם יצא מעולה אך המרקם יצא דחוס כמו פשטידה.. האם ניתן להכין מהם כדורי שוקולד? האם להשתמש בהם במתכון רגיל של כדורי שוקולד פשוט במקום ביסקוויטים? מנסה לא לזרוק ולהשתמש לפני פסח…