פאי תפוחים ואגוזים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פאי תפוחים ואגוזים

פאי תפוחים ואגוזים

אני מתה על תפוחים, כשיש לי תפוחים הדמיון מתחיל לעבוד מה אני עומדת לעשות איתם אולי עוגה בחושה ? הפור נפל על פאי תפוחים. בצק פריך בחיי שהוא טעים בפני עצמו שכבת תפוחים עם קינמון ואגוזים זה כבר נשמע מעולה! ולסיום מרנג רך וטעים. חותכים פרוסה אחת היא מתחסלת במהירות אז עוד אחת ורק עוד אחת…

אינגליש קייק נמוכה

מרכיבים:

100 ג’ חמאה
150 ג’ קמח (כוס + כף נוספת)
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
2 חלמונים

מלית תפוחים:
2 תפוחים גדולים / 3 בינוניים
כף מלאה דבש
כף מיץ לימון
חצי כפית קינמון
חצי כוס מים
3 כפות סוכר חום
4 – 5 כפות אגוזים גרוסים

2 חלבונים
2 כפות סוכר

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לרדד למלבן מאורך להעביר לתבנית בינתיים לשים במקרר.

2. לחתוך את התפוחים לקוביות קטנות, להרתיח מים להוסיף דבש סוכר חום וקצת קינמון להוסיף את התפוחים לבשל כמה דקות הם מתרככים ולסנן שימתינו בצד כ 10 דקות.

3. לערבב את התפוחים עם סוכר קינמון אגוזים (להשאיר כף) ולימון.

4. לפזר את האגוזים שנותרו על הבצק מעל את התפוחים.

5. לחמם תנור תנור ל 180 מעלות ולאפות כ 40 דקות או עד שהבצק מוכן.

6. להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב ולהזליף על התפוחים לשים את התבנית בחלק העליון של התנור ולאפות עוד כמה דקות עד שהקצף מזהיב.

8813 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פאי תפוחים ואגוזיםפאי תפוחים ואגוזיםפאי תפוחים ואגוזים

 

 

גולשים מכינים וממליצים:

רעיא : “היי ניקי המתכון של הפאי כיכב אצלנו בחגים!!
פאי מושלם ועכשיו מכינה לכבוד שבת”

238
תגובות

  הרשם  
עדכן
דנה

זה מתאים לתבנית פאי24?

דנה

רק לוודא , אין פה אפייה עיוורת נכון?

ליבי

היי ניקי, נראה מעולה! מתארחת בחג אצל חמותי, הראיתי לה מגוון קינוחים שלך והיא הזמינה את העוגה הזאת שאכין לה 🙂 שאלה- יהיו גם פעוטות שיאכלו מהעוגה ואנחנו קצת חוששים מהאגוזים הגרוסים.. יש לי שקדים טחונים, אפשר לשלב במקום האגוזים?

ענבר

ניקי היקרה שלום,
הילדים ראו באיזו תוכנית טלויזיה שהם אוכלים פאי תפוחים וביקשו פאי תפוחים…כמובן שישר חיפשתי מתכון באתר המדהים שלך:-)
מתכוונת להכין היום את הפאי רק לא הבנתי בכמה סוכר חום וקינמון להשתמש בסעיף 2 (בישול התפוחים) ובכמה להשתמש בסעיף 3 (ערבוב התפוחים)?

רוית

היי ניקי כרגיל מתכון מטריף לעוגה טעימה..תובנות שלי מההכנה בדיוק לפי המתכון: לאחר עיבוד הבצק חייב זמן קירור להתייצב במיוחד באוגוסט. לפחות שעה במקפיא או כמה שעות במקרר. התפוחים מגירים נוזלים ומרטיבים את הבצק בתחתית- מה את מציעה לעשות בכדי למנוע את המצב הזה? אני העברתי את הסירופ של התפוחים לבקבוק זה ממש אחלה סיידר 🙂 ושוב תודה על המתכונים המדהימים!

רייזל

הכנתי מראש כמות כפולה. כרגע אין פירור בתבנית… פשוט מוצלח!

שאלה: האם אפשר להכין כמות גדולה של בצק ולהקפיא?

תודה!

עינת

הי ניקי, מנסה ברעד את המתכון כי עוגות תפוחים תמיד התפנצ’רו לי… אם אני רוצה את העוגה לחג, להקפיא ולהוציא בראשון או פשוט להשאיר במקרר?
אפשרי להוסיף נקטרינות לתפוחים- הטעמים משתלבים?
תודה!!

1 12 13 14