פאי תפוחים ואגוזים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פאי תפוחים ואגוזים

פאי תפוחים ואגוזים

אני מתה על תפוחים, כשיש לי תפוחים הדמיון מתחיל לעבוד מה אני עומדת לעשות איתם אולי עוגה בחושה ? הפור נפל על פאי תפוחים. בצק פריך בחיי שהוא טעים בפני עצמו שכבת תפוחים עם קינמון ואגוזים זה כבר נשמע מעולה! ולסיום מרנג רך וטעים. חותכים פרוסה אחת היא מתחסלת במהירות אז עוד אחת ורק עוד אחת…

אינגליש קייק נמוכה

מרכיבים:

100 ג’ חמאה
150 ג’ קמח (כוס + כף נוספת)
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
2 חלמונים

מלית תפוחים:
2 תפוחים גדולים / 3 בינוניים
כף מלאה דבש
כף מיץ לימון
חצי כפית קינמון
חצי כוס מים
3 כפות סוכר חום
4 – 5 כפות אגוזים גרוסים

2 חלבונים
2 כפות סוכר

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לרדד למלבן מאורך להעביר לתבנית בינתיים לשים במקרר.

2. לחתוך את התפוחים לקוביות קטנות, להרתיח מים להוסיף דבש סוכר חום וקצת קינמון להוסיף את התפוחים לבשל כמה דקות הם מתרככים ולסנן שימתינו בצד כ 10 דקות.

3. לערבב את התפוחים עם סוכר קינמון אגוזים (להשאיר כף) ולימון.

4. לפזר את האגוזים שנותרו על הבצק מעל את התפוחים.

5. לחמם תנור תנור ל 180 מעלות ולאפות כ 40 דקות או עד שהבצק מוכן.

6. להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב ולהזליף על התפוחים לשים את התבנית בחלק העליון של התנור ולאפות עוד כמה דקות עד שהקצף מזהיב.

23826 צפיות 33 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פאי תפוחים ואגוזיםפאי תפוחים ואגוזיםפאי תפוחים ואגוזים

 

 

גולשים מכינים וממליצים:

רעיא : “היי ניקי המתכון של הפאי כיכב אצלנו בחגים!!
פאי מושלם ועכשיו מכינה לכבוד שבת”

247
תגובות

  הרשם  
עדכן
נועה

תודה רבה על התגובה המהירה.. איפה מומלץ לאחסן בקירור או בחוץ?

נועה

היי ניקי..
כמה דבש? לא כתוב? והאם זה בנוסף לסוכר חום?

ציפי ד

האם אפשר להמיר את החמאה במחמאה כדי שיהיה פרווה?
בנוסף אני רוצה להכין בתבניות פאי קטנות חד פעמיות למשלוחי מנות האם הכמויות לאינגליש קייק אחד יספיק לשתיים קטנות או יותר?

רומי

היי ניקי קניתי תבנית פאי עגולה בקוטר 26 מקרמיקה ורציתי לדעת פי כמה צריך להכפיל את הכמויות כדי שיתאימו לתבנית תודה רבה אני אוהבת את האתר שלך מאוד.

רחל

עוגה מווששלמתת!! פעם שניה שמכינה..חוסלה בשניה! בשוק שזה מעשה ידי..
יש לי שאלה.. יש מה לעשות עם המרנג שנשאר?

שם *אודי

פאי טעים, קל להכנה ומרשים.
החלטתי לא לעשות עם קצף למעלה, אלא הסתפקתי בלפזר פקאן סיני קצוץ לאחר האפיה.

שם *הדסה

התגובה שלך
תודה ניקי
חג עצמאות שמח 🙂