פאי תפוחים ואגוזים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פאי תפוחים ואגוזים

פאי תפוחים ואגוזים

אני מתה על תפוחים, כשיש לי תפוחים הדמיון מתחיל לעבוד מה אני עומדת לעשות איתם אולי עוגה בחושה ? הפור נפל על פאי תפוחים. בצק פריך בחיי שהוא טעים בפני עצמו שכבת תפוחים עם קינמון ואגוזים זה כבר נשמע מעולה! ולסיום מרנג רך וטעים. חותכים פרוסה אחת היא מתחסלת במהירות אז עוד אחת ורק עוד אחת…

אינגליש קייק נמוכה

מרכיבים:

100 ג’ חמאה
150 ג’ קמח (כוס + כף נוספת)
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
2 חלמונים

מלית תפוחים:
2 תפוחים גדולים / 3 בינוניים
כף מלאה דבש
כף מיץ לימון
חצי כפית קינמון
חצי כוס מים
3 כפות סוכר חום
4 – 5 כפות אגוזים גרוסים

2 חלבונים
2 כפות סוכר

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לרדד למלבן מאורך להעביר לתבנית בינתיים לשים במקרר.

2. לחתוך את התפוחים לקוביות קטנות, להרתיח מים להוסיף דבש סוכר חום וקצת קינמון להוסיף את התפוחים לבשל כמה דקות הם מתרככים ולסנן שימתינו בצד כ 10 דקות.

3. לערבב את התפוחים עם סוכר קינמון אגוזים (להשאיר כף) ולימון.

4. לפזר את האגוזים שנותרו על הבצק מעל את התפוחים.

5. לחמם תנור תנור ל 180 מעלות ולאפות כ 40 דקות או עד שהבצק מוכן.

6. להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב ולהזליף על התפוחים לשים את התבנית בחלק העליון של התנור ולאפות עוד כמה דקות עד שהקצף מזהיב.

30492 צפיות 21 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פאי תפוחים ואגוזיםפאי תפוחים ואגוזיםפאי תפוחים ואגוזים

 

 

גולשים מכינים וממליצים:

רעיא : “היי ניקי המתכון של הפאי כיכב אצלנו בחגים!!
פאי מושלם ועכשיו מכינה לכבוד שבת”

255
תגובות

  הרשם  
עדכן
קרן

הי ניקי שנה טובה. האם לשמן את התבנית לפני שמניחים את הבצק?

שרון

האם אפשר להשתמש בקצפת במקום מרנג?
תודה!

עינבל

היי ניקי יקרה,
יש לי 2 שאלות
1. האם אני יכולה לשים מרגרינה במקום חמאה? אנחנו גרים בחו”ל ואין כאן מחמאה ואני צריכה פרווה.

2. אני רוצה להכין את העוגה מחר לאחר שהיא מוכנה אני צריכה לאחסן במקרר או לא יש לציין שאצלנו חורף כאן. ואם בכל זאת במקרר צריך לחמם בתנור לפני ההגשה?

תודה מקרב לב ושנה טובה ומתוקה הרבה בריאות ויצירתיות (כדי שתמשיכי לשלוח לנו מתכונים ולהפוך אותנו לאחלה בשלניות) 🙂

לילך

לשים במקרר עד ההגשה ?

לילך

ניקי היום יש לי הרבה שאלות

לילך

ניקי העוגה בתנור לקראת סיום רציתי לדעת אם כדאי לשחרר אותה מהתבנית האלומיניום ואם כן אז איך

aliya

האם ניתן להקפיא את הפאי לאחר ההכנה ולהוציא בחג? או שלא מתאים להקפאה.. ?