יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכונים טבעוניים מתכונים ליום כיפור מתכונים לסוכות מתכונים לראש השנה עוגות וקינוחים עוגות תפוחים

שטרודל תפוחי עץ פרווה

28 אוגוסט 2013
(Visited 56,785 times, 33 visits today)
שטרודל תפוחי עץ פרווה

שטרודל תפוחי עץ פרווה

בחגים אני בדרך כלל נזכרת בסבתא שלי כשהייתי קטנה היינו מתארחים אצלה אני זוכרת שולחן כיד המלך האישה הייתה אלופה בבישולים, שולחן עמוס במטעמים, היא היחידה שגרמה לי לאכול כבד קצוץ עד אז לא הסכמתי להסתכל אפילו לכיוון.
הייתה מכינה אוכל ביתי פשוט וטעים וכמו כל הסבתות הכל היה מהראש שום דבר לא כתוב.
השטרודל הוא שטרודל של סבתות כמו פעם על בסיס שמן מילוי תפוחים משגע עם נגיעות של קינמון, בלי התפחות בצק מעולה ואין צורך להפשיר משהו ההכנה קלה ביותר לעשות רולדות ולהכניס לתנור הכוס קפה כבר בדרך.

שני שטרודלים

מרכיבים:

400 ג' קמח (3 כוסות פחות 2 כפות)
100 ג' סוכר (חצי כוס)
כף חומץ
120 מ"ל שמן (חצי כוס)
100 מ"ל מים (שליש כוס + 2 כפות)

מילוי תפוחים:
5 תפוחים גדולים
100 ג' סוכר (חצי כוס)
2 כפות סוכר חום
כפית שטוחה קינמון
שתי כפיות מיץ לימון
2 כפות פירורי לחם

פירורי לחם

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לגרד את התפוחים גס לסחוט היטב את כל הנוזלים להוסיף את שאר מצרכי המילוי ולערבב לתערובת אחידה.

3. לשים בקערת המיקסר את מצרכי הבצק ובעזרת וו הגיטרה ובמהירות בינונית לעבד לבצק להמתין 15 דקות לחלק את הבצק לחצי ולרדד לעלה דק בגודל 24X24, בסופו של דבר יש 2 ריבועים גדולים.

4. לפזר מעט פירורי לחם על הבצק ולשטח את המילוי באופן שווה לגלגל לרולדה ולסמן חתכים, להבריש עם ביצה ולאפות כ 35 דקות התחתית מזהיבה.

מאפינס תפוחים פרווה

עוגת נקטרינות

שטרודל תפוחי עץ פרווהשטרודל תפוחי עץ פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

נחמה : "הי ניקי! עשיתי את המתכון הזה ויצא מעולההה!!! סוף סוף מצאתי משהו טעים בלי מרגרינה. תודה רבה"

תהילה : "הכנתי כמה פעמים ויצא מושלם כל פעם! תודה רבה!"

בתיה : "יצא מדהים!! הוספתי קצת סילאן לתערובת ויצא פצצה!!"

הרשם
עדכן
274 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן