עוגיות פרח שוקולד
מרכיבים:
170 ג` חמאה
300 ג` קמח תופח (2 כוסות+ 2 כפות)
2 חלמונים
170 ג` סוכר (כוס פחות כף וחצי)
5 כפות שמנת מתוקה
כף קקאו
מילוי:
ממרח נוגט אגוזים
ממרח שוקולד
ריבת תות
מה שאוהבים
הכנות:
1. לחתוך את החמאה לקוביות קטנות רצוי להעזר בסכין חדה, לשים את החמאה במיקסר להוסיף את שאר המצרכים להפעיל את המיקסר במהירות בינונית ולעבד לגושי בצק גסים, לעצור את המיקסר ולאסוף לכדור.
2. לחלק את הבצק לשני חלקים ולרדד לעלה, בחלק אחד של הבצק לקרוץ פרחים ובחלק השני פרחים עם פרח קטן במרכז. להעביר לתבנית עם נייר אפייה.
3. לחמם תנור ל 180 מעלות לאפות את העוגיות כ 8 – 10 דקות העוגיות מזהיבות בתחתית, לצנן.
4. לבזוק אבקת סוכר על העוגיות עם החור, לשים מהמילוי על כל עוגייה שלמה ולהניח מעל עוגייה עם חור, מעט ללחוץ.
מקסים !