רולדת ספוג בטעם של פעם

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
רולדת ספוג בטעם של פעם

רולדת ספוג בטעם של פעם

יש כל כך הרבה סוגי עוגות היום המבחר ענק לא יודעים מה לבחור וכולה מה רציתי ? משהו טעים ליד הקפה לא ביג דיל.עם כל העוגות שאני מכינה ואני מכינה המון עוגות אני מוצאת את עצמי חוזרת לעבר לעוגות שאכלתי בתור ילדה.
אז זה היה נחשב למשהו מדהים הייתי אוכלת לאט לאט שלא יגמר כי כולם רצו לאכול מהעוגה הזאת, יש לי הרבה זכרונות טובים ממנה.  אחת ל.. אני מכינה  אותה לילדים ומתלהבת יחד איתם כי היא באמת טעימה מאוד.

לרולדה קטנה (חצי מהכמויות) תבנית בגודל 24X24
לרולדה גדולה תבנית אפייה של התנור הגדולה

מרכיבים:

4 ביצים מופרדות
2 כפות שמן
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
80 ג’ קמח (חצי כוס + כף)
כפית תמצית וניל

קרם:
שתי שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
חצי כוס חלב

הכנות:

1. להקציף חלבונים כשמתחיל להיווצר קצף להוסיף את הסוכר באיטיות ולהקציף לקצף יציב.

2. לטרוף חלמונים שמן ותמצית וניל ולקפל אל הקצף. בסוף להוסיף את הקמח בקיפול.

3. לרפד תבנית בנייר אפיה לצקת את הבלילה לשטח באופן שווה.

4. חום בינוני 180 מעלות כ 14 דקות או עד שהעוגה זהובה. כשהעוגה יוצאת מהתנור לגלגל אותה עם הנייר אפיה, ליצור רולדה גדולה לקרר כשעתיים. עוד דרך לחלק את הבלילה לשניים ואז יש שתי רולדות קטנות.

5. לפתוח בעדינות את הגילגול להקציף את מצרכי הקרם ולמרוח על הרולדה לגלגל שוב ולמרוח על הצד החיצוני. לקשט איך שרוצים.

 

72047 צפיות 80 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

SN855787

SN855790

SN855794

384
תגובות

  הרשם  
עדכן
שלי

היי ניקיהתבנית בתנור, אבל רק עכשיו רואה שצריך לקרר שעתיים ואני ממהרת אפשר לשים במקרר/מקפיא ולחכות פחות עד המילוי??תודה!

שני

מה אפשר במקום תמצית וניל

הודיה

זה יצא כמו חביתה אפויה הבצק איבד את הספוגיות .ככה זה אמור לצאת?

1 22 23 24