בראוניז שוקולית פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז שוקולית פרווה

בראוניז שוקולית פרווה

5 דקות הכנה זה כל הסיפור ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אלא ערבבתי עם כף, נכון שאלו העוגות הכי טובות שיש ?
25 דקות בתנור והבראוניז מוכנים. דרך אגב אין כאן אפילו טיפת שוקולד אבל לא חייבים לגלות לילדים.

תבנית 20X30

מרכיבים:

4 ביצים L
200 ג’ סוכר (כוס)
180 מ”ל שמן (שלושת רבעי כוס)
3/4 כוס אבקת שוקולית
150 ג’ קמח (כוס + כף)
חצי כפית א. אפיה
כפית סוכר וניל
חצי כוס שוקולד צ’יפס

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לערבב את כל המצרכים לפי הסדר שרשום לבלילה אחידה וחלקה, מערבבים עם כף אין צורך במיקסר הכל ידני, את השוקולד צ’יפס לשמור בצד.

*3. לשמן את התבנית ולצקת את הבלילה. לאפות כשתי דקות לפזר מעל את השוקולד צ’יפס מעט להטביע (ממש מעט) ולאפות עוד כ 18 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

60554 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז שוקולית פרווהבראוניז שוקולית פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

יעל : “כל מה שאני מכינה הוא מהאתר שלך
והעוגה הזאת פשוט מטריפה!! אני מכינה היום פעם שלישית בשבוע(:
תודה רבה! את אלופה!!”

מאיה : “אני מאוד אוהבת את הבראוניז הזה! מאוד פשוט להכנה ותמיד נגמר בשניות.”

אתי : “הבראוניז מושלמים, רכים וטעימים. תודה רבה”

536
תגובות

  הרשם  
עדכן
חיה

היי ניקי. יש לי רק ביצים S .
כמה אני צריכה לשים?
אני רוצה להכין עוד היום

פועה

איפה מוצאים שוקולית פרווה? כל השוקולית שאני מכירה הן חלביות

שירה

ניקי יקרה! בראוניז מעולהה אך יצא גבוה ומרקם ממש של עוגה. בגלל אבקת האפייה? לא זוכרת שיש אבקת אפייה בשאר מתכוני הברואניז שלך..

ניני

הי ניקי, העוגה הזאת יכולה ללכת עם הקמח תופח לפסח?

נועה

היי ניקי בוקר טוב ,
רציתי להכין את העוגה ויש לי רק ביצים xl האם להשאיר את אותה הכמות ? ומה היחס לגבי מתכונים אחרים ?
תודה והמשך יום מקסים

1 32 33 34