בראוניז שוקולית פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז שוקולית פרווה

בראוניז שוקולית פרווה

5 דקות הכנה זה כל הסיפור ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אלא ערבבתי עם כף, נכון שאלו העוגות הכי טובות שיש ?
25 דקות בתנור והבראוניז מוכנים. דרך אגב אין כאן אפילו טיפת שוקולד אבל לא חייבים לגלות לילדים.

תבנית 20X30

מרכיבים:

4 ביצים L
200 ג’ סוכר (כוס)
180 מ”ל שמן (שלושת רבעי כוס)
3/4 כוס אבקת שוקולית
150 ג’ קמח (כוס + כף)
חצי כפית א. אפיה
כפית סוכר וניל
חצי כוס שוקולד צ’יפס

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לערבב את כל המצרכים לפי הסדר שרשום לבלילה אחידה וחלקה, מערבבים עם כף אין צורך במיקסר הכל ידני, את השוקולד צ’יפס לשמור בצד.

*3. לשמן את התבנית ולצקת את הבלילה. לאפות כשתי דקות לפזר מעל את השוקולד צ’יפס מעט להטביע (ממש מעט) ולאפות עוד כ 18 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

46669 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז שוקולית פרווהבראוניז שוקולית פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

יעל : “כל מה שאני מכינה הוא מהאתר שלך
והעוגה הזאת פשוט מטריפה!! אני מכינה היום פעם שלישית בשבוע(:
תודה רבה! את אלופה!!”

מאיה : “אני מאוד אוהבת את הבראוניז הזה! מאוד פשוט להכנה ותמיד נגמר בשניות.”

אתי : “הבראוניז מושלמים, רכים וטעימים. תודה רבה”

516
תגובות

  הרשם  
עדכן
מירב

שלום ניקי,

רציתי לשאול – מתאים באינגליש קייק? ואם כן- כמה?

תודה רבה.

מלכי

הי ניקי, אין ביצים?

חוי

היי ניקי,

חשבתי להוסיף שוקולד צ’יפס לבן/שוקולד חלב/לבן על מנת להעשיר את הבראוניז- יתאים במקרה הזה?

מנסה

היי ניקי,
אין לי את התבנית שציינת במתכון.
אפשר לעשות באינגליש קייק (אולי למלא חצי גובה?)
או בתבנית מיני מאפינס,?
אם כן כמה זמן בערך?
תודה רבה רבה

אורי

היי ניקי
שאלת תם..
מתי חותכים לקוביות ? כשיוצאת חמה מהתנור / אחרי שהתקררה ?

ושאלה נוספת – הילדים אוהבים מאוד קוקוס.. יתאים לפזר קוקוס טחון ? ואם כן – בסוף האפייה מלמעלה או בתערובת עצמה, מה דעתך ?
תודה !

אורי

היי ניקי
שאלת תם ; מתי חותכים לקוביות ?
כשיוצאת מהתנור וחמה

ברכה

בס”ד
שלום רב, רציתי לשאול אם אפשר משהו אחר במקום שוקולית? תודה וגמר חתימה טובה

1 2 3 33