בראוניז שוקולית פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז שוקולית פרווה

בראוניז שוקולית פרווה

5 דקות הכנה זה כל הסיפור ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אלא ערבבתי עם כף, נכון שאלו העוגות הכי טובות שיש ?
25 דקות בתנור והבראוניז מוכנים. דרך אגב אין כאן אפילו טיפת שוקולד אבל לא חייבים לגלות לילדים.

תבנית 20X30

מרכיבים:

4 ביצים L
200 ג’ סוכר (כוס)
180 מ”ל שמן (שלושת רבעי כוס)
3/4 כוס אבקת שוקולית
150 ג’ קמח (כוס + כף)
חצי כפית א. אפיה
כפית סוכר וניל
חצי כוס שוקולד צ’יפס

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לערבב את כל המצרכים לפי הסדר שרשום לבלילה אחידה וחלקה, מערבבים עם כף אין צורך במיקסר הכל ידני, את השוקולד צ’יפס לשמור בצד.

*3. לשמן את התבנית ולצקת את הבלילה. לאפות כשתי דקות לפזר מעל את השוקולד צ’יפס מעט להטביע (ממש מעט) ולאפות עוד כ 18 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

63479 צפיות 42 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז שוקולית פרווהבראוניז שוקולית פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

יעל : “כל מה שאני מכינה הוא מהאתר שלך
והעוגה הזאת פשוט מטריפה!! אני מכינה היום פעם שלישית בשבוע(:
תודה רבה! את אלופה!!”

מאיה : “אני מאוד אוהבת את הבראוניז הזה! מאוד פשוט להכנה ותמיד נגמר בשניות.”

אתי : “הבראוניז מושלמים, רכים וטעימים. תודה רבה”

538
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורלי

המתכונים שלך ללא ספק מעולים רק שאלה קטנה לי אלייך במתכון הנוכחי צריך להפריד בין החלמון לחלבון בביצה ?

הילה

היי ניקי,
חייבת לציין שהמתכונים שלך מעולים. שאלה קטנה: האם ניתן להכין את העוגה עם קמח שמרים ובכלל האם ניתן להמיר כל עוגה בקמח שמרים?תודה רבה!

איילת

ניקי, יצא מעולה! עכשיו אני מכינה אותה כעוגת יום הולדת 🙂 עם שוקולד למעלה בנוסף. תודה

יעל

בוקר טוב
יש לך רעיון למה הבראוניז יצאו לי מש כמו ספוג וכל השוקולד ציפס שקע למטה?
כנראה שעירבבתי יותר מידי נכון?
תודה

קארין

היי ניקי
לא קראתי את המתכון עד הסוף ושפכתי את השוקולד ציפס לבלילה..
מה לעשות עכשיו? להוסיף עוד שוקולד ציפס במהלך האפייה?
תודה

רבקה

היי, הכנתי עם קמח מלא, וקצת פחות סוכר
יצא משהו משהו

טוב שהכנתי 2 כמויות 🙂

שנה טובה

רחלי

תבנית 22*23 זו תבנית של טוסטר אובן?