בראוניז שוקולית פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז שוקולית פרווה

בראוניז שוקולית פרווה

5 דקות הכנה זה כל הסיפור ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אלא ערבבתי עם כף, נכון שאלו העוגות הכי טובות שיש ?
25 דקות בתנור והבראוניז מוכנים. דרך אגב אין כאן אפילו טיפת שוקולד אבל לא חייבים לגלות לילדים.

תבנית 20X30

מרכיבים:

4 ביצים L
200 ג’ סוכר (כוס)
180 מ”ל שמן (שלושת רבעי כוס)
3/4 כוס אבקת שוקולית
150 ג’ קמח (כוס + כף)
חצי כפית א. אפיה
כפית סוכר וניל
חצי כוס שוקולד צ’יפס

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לערבב את כל המצרכים לפי הסדר שרשום לבלילה אחידה וחלקה, מערבבים עם כף אין צורך במיקסר הכל ידני, את השוקולד צ’יפס לשמור בצד.

*3. לשמן את התבנית ולצקת את הבלילה. לאפות כשתי דקות לפזר מעל את השוקולד צ’יפס מעט להטביע (ממש מעט) ולאפות עוד כ 18 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

46610 צפיות 55 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז שוקולית פרווהבראוניז שוקולית פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

יעל : “כל מה שאני מכינה הוא מהאתר שלך
והעוגה הזאת פשוט מטריפה!! אני מכינה היום פעם שלישית בשבוע(:
תודה רבה! את אלופה!!”

מאיה : “אני מאוד אוהבת את הבראוניז הזה! מאוד פשוט להכנה ותמיד נגמר בשניות.”

אתי : “הבראוניז מושלמים, רכים וטעימים. תודה רבה”

516
תגובות

  הרשם  
עדכן
חיה

תודה ניקי אהובה על מתכון מעולה
אהבתי מאוד
הכפלתי כמויות ואני אופה 30 כאלה קטנות לפורים!!
חג שמח ורק טוב לך!

ליאת

היי ניקי, מה שלומך?
מתכון נפלא פשוט!
שתי שאלות:
תמיד המסגרת של הבראוניז יוצאת לי יבשה, איך אפשר למנוע את זה?
והאם יש לך רעיונות לגיוונים? מאחר וזו עוגת הבית אצלנו, אשמח מדי פעם לשים משהו אחר במקום או בנוסף לשוקולד צ’יפס.
תודה!!

אופה עכשיו..

שלום ניקי,
שאלה לי אלייך-
22*23 זו תבנית חד”פ ענקית?
לא הסטנדרט..
בתודה מראש!!

ורד

היי ניקי.
אני צריכה להכין עוגת מוס עם תחתית בראוניז ואלה נראים לי מעולה. לקוטר 24 מה השינויים שאצטרך לעשות וכמה זמן אפייה ?

איריס

עשיתי עם קקאו יצא מעולה
תודה

שורי

ניקי את אלופה!! אני מכורה לבראוניס (מהקופסה) סופסוף מצאתי תחליף מושלם לזה!

הגר

היי ניקי היקרה,
יש לי רק קמח תופח. האם ניתן להשתמש בו? אם כן, באותה כמות כמו הקמח הרגיל?
תודה מראש