בראוניז שוקולית פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז שוקולית פרווה

בראוניז שוקולית פרווה

5 דקות הכנה זה כל הסיפור ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אלא ערבבתי עם כף, נכון שאלו העוגות הכי טובות שיש ?
25 דקות בתנור והבראוניז מוכנים. דרך אגב אין כאן אפילו טיפת שוקולד אבל לא חייבים לגלות לילדים.

תבנית 20X30

מרכיבים:

4 ביצים L
200 ג’ סוכר (כוס)
180 מ”ל שמן (שלושת רבעי כוס)
3/4 כוס אבקת שוקולית
150 ג’ קמח (כוס + כף)
חצי כפית א. אפיה
כפית סוכר וניל
חצי כוס שוקולד צ’יפס

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לערבב את כל המצרכים לפי הסדר שרשום לבלילה אחידה וחלקה, מערבבים עם כף אין צורך במיקסר הכל ידני, את השוקולד צ’יפס לשמור בצד.

*3. לשמן את התבנית ולצקת את הבלילה. לאפות כשתי דקות לפזר מעל את השוקולד צ’יפס מעט להטביע (ממש מעט) ולאפות עוד כ 18 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

46612 צפיות 57 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז שוקולית פרווהבראוניז שוקולית פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

יעל : “כל מה שאני מכינה הוא מהאתר שלך
והעוגה הזאת פשוט מטריפה!! אני מכינה היום פעם שלישית בשבוע(:
תודה רבה! את אלופה!!”

מאיה : “אני מאוד אוהבת את הבראוניז הזה! מאוד פשוט להכנה ותמיד נגמר בשניות.”

אתי : “הבראוניז מושלמים, רכים וטעימים. תודה רבה”

516
תגובות

  הרשם  
עדכן
רבקה

היי ניקי הכנתי עכשיו את הבראוניז היא בתנור כבר יותר מ10 דקות ואין התקדמות בכלל.
רשמת לשים חצי כפית אבקת אפיה אולי הייתי צריכה לשים חצי כף?

יעל

הי ניקי
כל מה שאני מכינה הוא מהאתר שלך
והעוגה הזאת פשוט מטריפה!! אני מכינה היום פעם שלישית בשבוע(:
תודה רבה! את אלופה!!

חיה

שלום ניקי,
תודה על האתר המקסים אנחנו משתמשים בו הרבה!
איך להתאים את הכמויות של העוגה הזאת לתבנית ענקית חד פעמית?

שם *מירב

שלום ניקי,

האם אפשר להכין בכמות של פי4?
אם כן- מה היחסים? אולי עדיף ב-2 בלילות…?(אני צריכה ל4 תבניות)

תודה רבה ושבת שלום!

רננה

ערב טוב.
הבראניס כבר כ45 דקות בתנור ועדיין הקיסם יוצא רטוב לגמרי. מה לעשות?
תודה על כל המתכונים נפלאים.

חן

ערב טוב ניקי
אפשר לאפות את הבראוניז בתבנית כמו של השוקולדיות שלך?

אובי

כמה בראוניז יוצאים בערך?