בראוניז שוקולית פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז שוקולית פרווה

בראוניז שוקולית פרווה

5 דקות הכנה זה כל הסיפור ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אלא ערבבתי עם כף, נכון שאלו העוגות הכי טובות שיש ?
25 דקות בתנור והבראוניז מוכנים. דרך אגב אין כאן אפילו טיפת שוקולד אבל לא חייבים לגלות לילדים.

תבנית 20X30

מרכיבים:

4 ביצים L
200 ג’ סוכר (כוס)
180 מ”ל שמן (שלושת רבעי כוס)
3/4 כוס אבקת שוקולית
150 ג’ קמח (כוס + כף)
חצי כפית א. אפיה
כפית סוכר וניל
חצי כוס שוקולד צ’יפס

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לערבב את כל המצרכים לפי הסדר שרשום לבלילה אחידה וחלקה, מערבבים עם כף אין צורך במיקסר הכל ידני, את השוקולד צ’יפס לשמור בצד.

*3. לשמן את התבנית ולצקת את הבלילה. לאפות כשתי דקות לפזר מעל את השוקולד צ’יפס מעט להטביע (ממש מעט) ולאפות עוד כ 18 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

46431 צפיות 103 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז שוקולית פרווהבראוניז שוקולית פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

יעל : “כל מה שאני מכינה הוא מהאתר שלך
והעוגה הזאת פשוט מטריפה!! אני מכינה היום פעם שלישית בשבוע(:
תודה רבה! את אלופה!!”

מאיה : “אני מאוד אוהבת את הבראוניז הזה! מאוד פשוט להכנה ותמיד נגמר בשניות.”

אתי : “הבראוניז מושלמים, רכים וטעימים. תודה רבה”

516
תגובות

  הרשם  
עדכן
בלי

מתכון מעולה!! קל וטעים
לא היה לי שוקולד לבן הכנסתי במקום חום היה טעים ושוקלדי

אתי מ.

הבראוניז מושלמים, רכים וטעימים. תודה רבה.

רחל

ניקי האלופה-קרדיט.
הבראוניז פשוט מושלם,מומלץ.

שם *אסתי

הי ניקי
אפשר להכין עם קקאו? אין לי שוקולית ואני מאוד רוצה להכין לשבת
תודה ענקית!

מיטל

ניקי היקרה
אפשר להכין את הבראוניז עם קמח תופח ולוותר על א.אפייה? (נגמר לי הקמח הרגיל)

שני

בראוניז מעולה!!!!! כשאני מכינה אנחנו גומרים הכל תוך יום!!!!!
תודה לך ניקי

יעל

להקציף ידני אן דוקא מיקסר?