בראוניז שוקולית פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז שוקולית פרווה

בראוניז שוקולית פרווה

5 דקות הכנה זה כל הסיפור ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אלא ערבבתי עם כף, נכון שאלו העוגות הכי טובות שיש ?
25 דקות בתנור והבראוניז מוכנים. דרך אגב אין כאן אפילו טיפת שוקולד אבל לא חייבים לגלות לילדים.

תבנית 20X30

מרכיבים:

4 ביצים L
200 ג’ סוכר (כוס)
180 מ”ל שמן (שלושת רבעי כוס)
3/4 כוס אבקת שוקולית
150 ג’ קמח (כוס + כף)
חצי כפית א. אפיה
כפית סוכר וניל
חצי כוס שוקולד צ’יפס

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לערבב את כל המצרכים לפי הסדר שרשום לבלילה אחידה וחלקה, מערבבים עם כף אין צורך במיקסר הכל ידני, את השוקולד צ’יפס לשמור בצד.

*3. לשמן את התבנית ולצקת את הבלילה. לאפות כשתי דקות לפזר מעל את השוקולד צ’יפס מעט להטביע (ממש מעט) ולאפות עוד כ 18 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

63480 צפיות 43 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז שוקולית פרווהבראוניז שוקולית פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

יעל : “כל מה שאני מכינה הוא מהאתר שלך
והעוגה הזאת פשוט מטריפה!! אני מכינה היום פעם שלישית בשבוע(:
תודה רבה! את אלופה!!”

מאיה : “אני מאוד אוהבת את הבראוניז הזה! מאוד פשוט להכנה ותמיד נגמר בשניות.”

אתי : “הבראוניז מושלמים, רכים וטעימים. תודה רבה”

538
תגובות

  הרשם  
עדכן
אודל

הכנתי את הבראוניז האלו מהחג כבר 4 פעמים וכל פעם בכמות כפולה, אני שומרת במקפיא חתוך, זה טעים מאוד בפרטי מיד מהמקפיא.
שאלתי: אחרי 18 דקות תמיד זה נוזלי אצלי, רק אחרי שעה אני מוציאה מהתנות. למה לדעתך זה כך?

שירה

היי, האם אפשר להחליף את הקמח ואבקת אפיה בקמח תופח? אם כן כמה קמח תופח?

רעות

הי ניקי,
אני מבלה באתר שלך שעות על גבי שעות..
ממש נהנית לבשל בזכותך!
יש לי אבקת שוקולית בטעם שוקו בננה האם שייך לעוגת בראוניז שוקולית?

מירב

שלום ניקי,
המתכונים שלך ממש מוצלחים! תודה רבה…
מתאים להכין את הבראוניז בתבנית עגולה בקוטר 27?אם לא אפשר להכפיל כמויות?

שבת שלום!

עומר

מתכון מדהים לחשקי אפיה באמצע הלילה 🙂
ללא הקצפה שכולם ישניםםםם..
אשמח אם תוסיפי קטגוריה של עוגות ללא הקצפה וזה יקל את החיפוש..

רותי

הי, ניקי הכנתי את הבראוניז בערב יום כיפור והתענגנו עליו בפתיחת הצום ,יצא פשוט טעים וקל להכנה בטירוף, כבר הספקנו להכין אותו עוד פעם בחול המועד ויצא עסיסי
זאת הפעם הראשונה שיוצאים לי בראוניז טובים. תודה רבה על כל המתכונים המדהימים.

אורלי

הבנתי אותך…הכל ברור! תודה וחג שמח 🙂