בראוניז שוקולית פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז שוקולית פרווה

בראוניז שוקולית פרווה

5 דקות הכנה זה כל הסיפור ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אלא ערבבתי עם כף, נכון שאלו העוגות הכי טובות שיש ?
25 דקות בתנור והבראוניז מוכנים. דרך אגב אין כאן אפילו טיפת שוקולד אבל לא חייבים לגלות לילדים.

תבנית 20X30

מרכיבים:

4 ביצים L
200 ג’ סוכר (כוס)
180 מ”ל שמן (שלושת רבעי כוס)
3/4 כוס אבקת שוקולית
150 ג’ קמח (כוס + כף)
חצי כפית א. אפיה
כפית סוכר וניל
חצי כוס שוקולד צ’יפס

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לערבב את כל המצרכים לפי הסדר שרשום לבלילה אחידה וחלקה, מערבבים עם כף אין צורך במיקסר הכל ידני, את השוקולד צ’יפס לשמור בצד.

*3. לשמן את התבנית ולצקת את הבלילה. לאפות כשתי דקות לפזר מעל את השוקולד צ’יפס מעט להטביע (ממש מעט) ולאפות עוד כ 18 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

46666 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז שוקולית פרווהבראוניז שוקולית פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

יעל : “כל מה שאני מכינה הוא מהאתר שלך
והעוגה הזאת פשוט מטריפה!! אני מכינה היום פעם שלישית בשבוע(:
תודה רבה! את אלופה!!”

מאיה : “אני מאוד אוהבת את הבראוניז הזה! מאוד פשוט להכנה ותמיד נגמר בשניות.”

אתי : “הבראוניז מושלמים, רכים וטעימים. תודה רבה”

516
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירה

אפשר משהוא במקום הסוכר?

ענת

היי ניקי,העוגה בתנור ובטעות הכנתי באינגליש קיק.כבר עברה חצי שעה, העוגה ממש רטובה.האם אפשר עוד להציל אותה?

נעמי

הי ניקי.
אני קופצת ממתכון למתכון והכל נראה מ-ו-ש-ל-ם!
החלטתי להכין את הבראוניז (עד שאראה מתכון נוסף שמגרה אותי….)
אם אני מכפילה כמויות, לאיזו תבנית זה מתאים?

גפן

?

גפן

אהלן ניקי המדהימה
אם אני רוצה בראוניז פרווה עם שוקולד ציפס את ממליצה לי עליו או על הבראוניז קל להכנה? מתקשה להכריע
תודה!!

ליטל

היי ניקי
לתבנית חד פעמית a4 האם להכפיל. את כל כמויות פי 2 ?

אורטל

העוגה שהכי אהבתי קלה קלה וטעימה טעימה מכינה אותה למוצאי הצום ניקי תבורכי גמר חתימה טובה