בראוניז שוקולית פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז שוקולית פרווה

בראוניז שוקולית פרווה

5 דקות הכנה זה כל הסיפור ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אלא ערבבתי עם כף, נכון שאלו העוגות הכי טובות שיש ?
25 דקות בתנור והבראוניז מוכנים. דרך אגב אין כאן אפילו טיפת שוקולד אבל לא חייבים לגלות לילדים.

תבנית 20X30

מרכיבים:

4 ביצים L
200 ג’ סוכר (כוס)
180 מ”ל שמן (שלושת רבעי כוס)
3/4 כוס אבקת שוקולית
150 ג’ קמח (כוס + כף)
חצי כפית א. אפיה
כפית סוכר וניל
חצי כוס שוקולד צ’יפס

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לערבב את כל המצרכים לפי הסדר שרשום לבלילה אחידה וחלקה, מערבבים עם כף אין צורך במיקסר הכל ידני, את השוקולד צ’יפס לשמור בצד.

*3. לשמן את התבנית ולצקת את הבלילה. לאפות כשתי דקות לפזר מעל את השוקולד צ’יפס מעט להטביע (ממש מעט) ולאפות עוד כ 18 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

46099 צפיות 20 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז שוקולית פרווהבראוניז שוקולית פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

יעל : “כל מה שאני מכינה הוא מהאתר שלך
והעוגה הזאת פשוט מטריפה!! אני מכינה היום פעם שלישית בשבוע(:
תודה רבה! את אלופה!!”

מאיה : “אני מאוד אוהבת את הבראוניז הזה! מאוד פשוט להכנה ותמיד נגמר בשניות.”

אתי : “הבראוניז מושלמים, רכים וטעימים. תודה רבה”

514
תגובות

  הרשם  
עדכן
אתי

היי נייקי
רציתי לשאול על איזו תוכנית אפייה בתנור טורבו או פס תחתון ועליון?
תודה ❤

מיכלי

תודה לך

מיכלי

היי ניקי ערב טוב
אני עוברת ממתכון למתכון ,רוצה להכין את זה ואת זה ואת זה.. בכל אופן אני רוצה להכין לשבת לכמות אנשים די גדולה ,סביבות ה15 איש.כמה חתיכות יוצאות מהעוגה הזו ,חושבת שיספיק?

טל אש

ניתן להקפיא? רוצה לבר מתוקים

אורלי

מה הכוונה לכוס ?כוס חד פעמית ?

אילנית

הי ניקי אין לי שוקולד ציפס .מה אפשר לשים במקום . תודה מראש

ריקי

היי זה יהיה טוב בפפקיאס?