


בראוניז שוקולית פרווה
5 דקות הכנה זה כל הסיפור ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אלא ערבבתי עם כף, נכון שאלו העוגות הכי טובות שיש ?
25 דקות בתנור והבראוניז מוכנים. דרך אגב אין כאן אפילו טיפת שוקולד אבל לא חייבים לגלות לילדים.
תבנית 20X30
מרכיבים:
4 ביצים L
200 ג’ סוכר (כוס)
180 מ”ל שמן (שלושת רבעי כוס)
3/4 כוס אבקת שוקולית
150 ג’ קמח (כוס + כף)
חצי כפית א. אפיה
כפית סוכר וניל
חצי כוס שוקולד צ’יפס
הכנות:
- 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.
2. לערבב את כל המצרכים לפי הסדר שרשום לבלילה אחידה וחלקה, מערבבים עם כף אין צורך במיקסר הכל ידני, את השוקולד צ’יפס לשמור בצד.
*3. לשמן את התבנית ולצקת את הבלילה. לאפות כשתי דקות לפזר מעל את השוקולד צ’יפס מעט להטביע (ממש מעט) ולאפות עוד כ 18 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.
גולשים מכינים וממליצים:
יעל : “כל מה שאני מכינה הוא מהאתר שלך
והעוגה הזאת פשוט מטריפה!! אני מכינה היום פעם שלישית בשבוע(:
תודה רבה! את אלופה!!”
מאיה : “אני מאוד אוהבת את הבראוניז הזה! מאוד פשוט להכנה ותמיד נגמר בשניות.”
אתי : “הבראוניז מושלמים, רכים וטעימים. תודה רבה”
היי נייקי
רציתי לשאול על איזו תוכנית אפייה בתנור טורבו או פס תחתון ועליון?
תודה ❤
תודה לך
היי ניקי ערב טוב
אני עוברת ממתכון למתכון ,רוצה להכין את זה ואת זה ואת זה.. בכל אופן אני רוצה להכין לשבת לכמות אנשים די גדולה ,סביבות ה15 איש.כמה חתיכות יוצאות מהעוגה הזו ,חושבת שיספיק?
ניתן להקפיא? רוצה לבר מתוקים
מה הכוונה לכוס ?כוס חד פעמית ?
הי ניקי אין לי שוקולד ציפס .מה אפשר לשים במקום . תודה מראש
היי זה יהיה טוב בפפקיאס?