עוגיות שיבולת שועל שאי אפשר להפסיק לאכול
עוגיות מעולות קלות הכנה ופריכות, אין כמו עוגיות שיבולת שועל זה קסם טהור מה שהשיבולת עושה בעוגיות אמאל'ה איזה ביס נהדר וזה אפילו בריא, אחד הנשנושים הכי טובים שלי.
בדרך כלל אני מעבירה לקופסא וכל מי שרוצה לוקח כאן אני אפילו לא טורחת מכסה את התבנית משאירה על השיש ונותנת לכוחות הטבעיים לעבוד, בערב לא תישאר אפילו עוגייה אחת בתבנית לכן מראש תכינו יותר כל ההכנה לוקחת 10 דקות ולתנור הכי פשוט והכי טעים.
כ 50 עוגיות
מרכיבים:
100 ג` חמאה רכה
100 ג` סוכר (חצי כוס)
100 ג' סוכר חום דמררה (חצי כוס)
2 ביצים
כפית תמצית וניל
200 ג` שיבולת שועל גס (2 כוסות)
45 ג` קוקוס (חצי כוס)
140 ג` קמח (כוס)
1/2 כפית א. סודה לשתייה
כפית קינמון
קורט מלח
אופציה:
להוסיף שליש כוס שוקולד צ'יפס
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות ולרפד תבנית עם נייר אפייה.
2. לשים במיקסר את החמאה והסוכרים בעזרת וו הגיטרה להקרים כשתי דקות את במהירות בינונית זה נראה כמו ממרח כזה.
3. להוסיף ביצה להמתין שתיבלע ולהוסיף ביצה נוספת להוסיף תמצית וניל ולהוסיף את שאר המצרכים לערבב במהירות נמוכה לתערובת אחידה.
4. להרטיב את הידיים ולהכין כדורים במשקל 13 ג' לסדר בתבנית עם מרווחים, לאפות כ 10 – 11 דקות לצנן.