יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות וקינוחים עוגיות עוגיות בריאות

עוגיות שיבולת שועל

12 יוני 2012
(Visited 14,932 times, 1 visits today)
עוגיות שיבולת שועל

עוגיות שיבולת שועל

עוגיות שיבולת שועל, עוגיות נהדרות וקלות הכנה, נחטפות אחת אחרי השנייה, לא מרגישים ומיד הולכים להכין עוד נגלה , הן נגמרות מהר מידי וכמה שהו שוות! המלצה חמה..

מרכיבים:

100 ג` חמאה
150 ג` סוכר ( 3/4 כוס)
2 ביצים
כפית תמצית וניל
200 ג` שיבולת שועל
45 ג` קוקוס (חצי כוס)
חצי כוס  סוכר חום
140 ג` קמח (כוס)
1/2 כפית סודה לשתיה,
כפית קינמון (מי שמעדיף בלי יכול לוותר)
קורט מלח

אופציה:
להוסיף שליש כוס שוקולד צ’יפס

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • עוגיות שוקו וניל פרווה מדהימות!

    עוגיות פטנט! תראו את הסרטון ותראו באיזה קלות אפשר להכין עוגיות שוקו וניל בדרך קצת שונה מהרגיל ואיזה תוצאה נהדרת עוגיות שיש יפהפיות. מחפשים להעסיק את הילדים ? במיוחד בתקופה הזאת זה המתכון בשבילכם, בצק פרווה על בסיס שמן שכיף להכין איתו עוגיות והשוס זה החלק השוקולדי. יש כאן פטנט נהדר להכנת עוגיות שיש. אני רק אומרת ממכרות, ממכרות, ממכרות, להכין להתאהב ובדרך להעסיק את הילדים 🙂

    כ 40 עוגיות

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

הכנות:

1. להקרים חמאה וסוכר, להוסיף ביצים בסבלנות., להוסיף את שאר המצרכים.

2. בעזרת כפית להניח ערמות קטנות בתבנית, במרחק אחת מהשנייה (מעט מתפשטות).

3. להכניס את העוגיות לתנור שחומם בחום בינוני. בסביבות 10 דקות, תחתית מזהיבה – משחימה.

4. העוגיות יוצאות מהתנור שהן רכות, הן מתקשות, לצנן.

עוגיות שיבולת שועלעוגיות שיבולת שועלעוגיות שיבולת שועלעוגיות שיבולת שועל

הרשם
עדכן
100 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

פשוט מעולות. תודה

1.בטעות עשיתי עם קמח תופח (((והוספתי גם סודה((. מרוב שאני בדכ עושה רק איתו.בטח התכוונת כאן קמח רגיל?הם כבר בתנור.נהרס?

שלום.עשיתי את העוגיות יצאו טעימות אבל אמרו שקצת חוורות.
1.איך אפשר לשזף אותן))? להוסיף שוקוליט/ קקאו /סילאן/ נס קפה?מה את מציעה וכמה?
2.תוספות – ראיתי שמוסיפים שוקוציפס וחמוציות.חמוציות להשרות?יש עוד רעיונות לתוספות?תודה

היי ניקי
הכנתי את העוגיות שועל ויצא מעולה!!!
השאלה רק לכמה זמן ניתן להשאיר אותם בקופסה סגורה

מה אפשר לשים במקום החמאה? (פרווה)
תודה ענקית על מתכונים מושלמים!!!!!

היי ניקי,
יש מתכון טבעוני לעוגיות האלו?

מתכון מעולה. יצא טעים ורך מבפנים. עוד מתכון שנכנס למחברת המתכונים ישירות!