עוגיות שיבולת שועל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות שיבולת שועל

עוגיות שיבולת שועל

עוגיות שיבולת שועל, עוגיות נהדרות וקלות הכנה, נחטפות אחת אחרי השנייה, לא מרגישים ומיד הולכים להכין עוד נגלה , הן נגמרות מהר מידי וכמה שהו שוות! המלצה חמה..

מרכיבים:

100 ג` חמאה
150 ג` סוכר ( 3/4 כוס)
2 ביצים
כפית תמצית וניל
200 ג` שיבולת שועל
45 ג` קוקוס (חצי כוס)
חצי כוס  סוכר חום
140 ג` קמח (כוס)
1/2 כפית סודה לשתיה,
כפית קינמון (מי שמעדיף בלי יכול לוותר)
קורט מלח

אופציה:
להוסיף שליש כוס שוקולד צ’יפס

הכנות:

1. להקרים חמאה וסוכר, להוסיף ביצים בסבלנות., להוסיף את שאר המצרכים.

2. בעזרת כפית להניח ערמות קטנות בתבנית, במרחק אחת מהשנייה (מעט מתפשטות).

3. להכניס את העוגיות לתנור שחומם בחום בינוני. בסביבות 10 דקות, תחתית מזהיבה – משחימה.

4. העוגיות יוצאות מהתנור שהן רכות, הן מתקשות, לצנן.

18326 צפיות 22 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות שיבולת שועלעוגיות שיבולת שועלעוגיות שיבולת שועלעוגיות שיבולת שועל

87
תגובות

  הרשם  
עדכן
הודיה

שאלה;
את מחברת את המתכונים???

שמש

ניקי בוקר טוב,
אני רוצה להכין את העוגיות, אך אין לי מיקסר. מה לעשות? שאלה שניה: האם אפשר להחליף חמאה בשמן?
תודה

מינדי

היי ניקי-בוקר טוב
חשבתי להכין את העוגיות האלה היום ורציתי לדעת אם מתאים להוסיף חמוציות כאן? אם כן אז כמה נראה לך?
תודה מראש

יפעת

אהלן, הסוכר מופיע פעמיים הראשון להקרים השני לערבב?
תודה,
יפעת

טל

היי ניקי,
1. אני מתלבטת איזה מתכון שלך להכין-זה או עוגיות גרנולה עם פירות יבשים?
אני בטוחה ששני המתכונים מוצלחים אך האם יש אחד שמומלץ יותר?
2. האם ניתן להמיר במתכון זה את השיבולת שועל לתערובת גרנולה קנויה?
3. ושאלה אחרונה, חשוב לי שהעוגיות תצאנה קריספיות ולא יבשות וגומי, האם שני המתכונים פריכים וקריספיים?

תודה מראש וגמר חתימה טובה!

שם

קרו (לא רשום) | 26.06.2012 – 06:55
הוספתי קצת שוקולד ציפס כדי לפתות את הילדים לאכול וקראתי להם עוגיות שוקלד ציפס והם חטפו בטירוף.

שם

אני רוצה להכין את העוגיות אך אני לא מבינה מזה אומר להקרים? מישהי פה כבר שאלה אבל לא ענית לה.. מזה אומר להקרים במיקסר?

1 2 3 6